Tervehdyksen tuulahdus pitkän pitkästä aikaa !  :)

Voi hyvänen aika sentään miten aika menee, viimeksi olen täällä toivotellut hyvää juhannusta ja nyt ollaan jo marraskuussa ;)

Otsikko kertookin että tässä on nyt uusi elämän vaihe ja se tarkoittaa sitä että minä olen nyt eläkkeellä, nauttinut näistä eläkepäivistä nyt kolmatta päivää ! En toki ole vielä varsinaisessa eläkeiässä, mutta terveydellisistä syistä jäin ennenaikaiseläkkeelle ja ihan hyvältä tuntuu. Kun kroppa ei enää jaksa kyllä silloin on ajateltava itseään ja omaa hyvinvointiaan. Minulla on krooninen särky, fibromyalgi ja senlisäksi paljon muita "kremppoja", joten nyt tuntuu hyvältä kun saa ihan omaan tahtiinsa ja voimiensa mukaan tässä olla ja välillä jopa voi käydä vähän töissäkin jos siltä tuntuu.

Joulukin lähenee kovaa vauhtia ja pianpa saa alkaa ajattelemaan vähän lahjaa lastenlapsille ja muita jouluun liittyvistä asioista :)  Lastenlapset Alexander, Kevin, Elias ja Charlie kasvaa "kilpaa" ja ovat niin ihania , antavat niin paljon iloa ja rikkautta elämään. <3  Laitanpa tähän loppuun viikko sitten otetun kuvan jossa tyttäreni ovat perheineen , olivat täällä meillä silloin kun "vanhenin" taas vuodella  :D

Kaikille toivotan oikein suloista sunnuntaita ja mukavaa marraskuuta ja Joulun odotusta !!!

syntt%C3%A4ri%C3%A4%2026.10-13%20005-nor