Heips kaikille !

 1391596.jpg

 Täytyy laittaa ihan näytille , miltä näyttää täällä Gävlessä näin pääsiäisen alla  :) Aamulehdessä oli kuva ja tässä näette, millaisin töyhtöoksin kaupunkimme keskusta on somistautunut tänä vuonna. Tämmöisiä oksia on pitkät matkat ja joka toisessa on tämmöiset oranssit töyhtöt ja joka toisessa keltaiset töyhtöt :D Ihan nätin näköistä kun tänään töistä kaupungille mennessäni niitä silmäilin "omin silmin" ;) Mutta kuten näette, lunta on !!

Työpäiväni oli melko rankka ja tuntui taas, ettei ne työt lopu tekemälläkään ! Huomenna taas aamuun ja sitten minun pääsiäislomani voi alkaa !

Tänään kävin vähän ostelemassa pääsiäismuniin täytettä ;) Väkeä oli kaupungilla aivan kamalasti, mutta sitä kun itse on aika pieni, voi mukavasti puikkelehtia ihmisten välistä  ;))

Nyt alkaa aivan pian Kotikatu ja ei muuta kun mars olkkariin ja sohvalle pötkölleen ! Mutta missäs meidän mirri, ei ole tullut tervehtimään kotiin tuloni jälkeen ollenkaan, makuuhuoneen sängyssä on kyllä semmoinen epäilyttävän näköinen mytty päiväpeitteen alla  :D  Elvishän tapaa aina iltaisin pötkötellä sylissäni, toivottavasti tänäänkin !

Nyt kaikille mukavaa kiirastorstain jatkoa ja voikaahan hyvin !