Heippahei kaikille !

 Ja nyt siitä kuuden päivän vapaastani on viimeinen päivä menossa ! Ja voi sanoa, että flunssan mokoman kanssa tässä ne vapaapäivät vietettiin ;(  Mutta nyt tänään tuntuu vähän paremmalta tämä olotila ja toivottavasti huomenna vieläkin paremmalta, sillä työt alkaa komeasti klo 6.45 ! Silloin on oltava pirteänä töissä. Sitten klo 17 on kuopukseni synttärit ja täyttää upeat 25 vuotta ! :)

 974175.jpg

 Voi Minnukkani, missä ihmeessä nämäkin vuodet on ! Tuntuu että juurihan olit sylissäni pienen pienen vauvana ja sitähän olit, sillä painoa oli 1990 g ja 44 cm pituutta, koska maailmaan oli kova kiire :D Mutta  maasta se pienikin ponnistaa, sanotaan  ;)  Urhea, voimakas tyttö heti pienestä lähtien ja tänään on töissä hoiva-alalla ja pitää huolen vanhuksista erittäin hienolla tavalla !  Huomenna tullaan sitten porukalla onnittelemaan  ! .)

Tänään täällä Gävlessä oli syksyn kylmin yö ja aamu, taisi olla melkein pakkasen puolella. Mutta nyt on kauniin näköinen päivä muuten ja lämpöäkin tällä hetkellä peräti + 5 astetta .

Kaikille toivotan ihanaa, kuulakasta syksyn jatkoa ja voikaahan hyvin !