Hyvää heinäkuista maanantaita kaikille !

Kirjoittamiset täällä ovat jääneet hieman "retuperälle" viime päivinä, koska olen ollut viikonlopun töissä ja olikin aika stressistä joka vei sitten voimat aivan piippuun :(  Nyt on pari päivää vapaata ja tänään oli koneellani nettiyhteydet poissa monta tuntia, en tiedä mistä johtui.

Mutta nyt pelaa ja nyt ollaan sitten viikossa, jolloin on enää kolme työpäivää jälellä ennen kesälomaa ja sitten ne tuplajuhlat lauantaina  :D Joten mukavaa tiedossa ja odoteltavaa !

Tänään oli oikein kunnon ukonilma täällä ja vettä tuli kun saavista kaataen. Oli niin hyvä tuuri , että justiin ehdin kotiin kaupasta, ennenkuin taivas alkoi synkkenemään ja jyrinät alkoi kuulumaan . Nyt on luvattu parempaa säätä ja toivoa täytyy, että varsinkin sitten lauantaina olisi oikein kaunis sää  :)

 1752073.jpg

 Laitanpa tähän kuvan näin komeasta lokista  :) Oli niin herrasmainen tämä lokki Skansenilla ! Istuimme tämän pöydän äärellä ja söimme makkaraa ja tämä istui tässä näin ihan koko ajan ja katseli syöntiämme  ;) Mutta ei tehnyt elettäkään napatakseen meidän eväitämme ja nyt vähän harmittaa ettei tälle edes pientä leipäpalasta annettu palkinnoksi :D  Vaikka siinä kioskin seinässä kyllä olikin lappu, että lintujen syöttäminen kielletty !  Mutta kun tämä lokki oli niin fiksu  :))

 Nytpä ei sitten muuta kun kaikille vaan toivottelen mitä parhainta alkanutta viikkoa ja lomalaisille ihanaa loman jatkoa !!!