695807.jpg

Varmasti jokainen sitä mieltä, että aika menee hirvittävää vauhtia ! ?

Kesäkuuta enää pari päivää ja sitten jo heinäkuu ! ja heinäkuussahan mulla alkaa sitten kesäloma, tarkemmin sanottuna siinä puoli välissä ja sitä kestää sitten aina tuonne elokuun puoleen väliin asti, IHANAA !  Joten nämä työpäivät mitä on ennen sitä, jaksaa vaikka miten päin.

Ja mehän lomamme olemme suunnitelleet ainakin sen viikon, eli toinen lomaviikkoni ollaan Kotkassa Santalahdessa, josta olemme vuokranneet mökin kaikilla mukavuuksilla saunoineen päivineen. Voi että odotan sitä päivää, kun sinne pääsemme.

Eilen pitkästä aikaa kävimme elokuvissa ja voi hirvittävää rätinää ja meteliä, tuntui että korvat lentää päästä ! :(  Seuraava leffa saa olla kyllä paljon rauhallisempi. Minulle tuommonen meteli on kuin piinaa, koska muutenkin kärsin oikean korvan tärykalvon puhkeamisen "jälkimaininkeja" , se tapahtui jo lähes 10 vuotta sitten, mutta pysyvä vika jäi .

Tänään käytiin Lidlissä ja samalla käytiin syömässä Glada Kockenissa , hyvä ruoka oli ja oli niin mukavaa senjälkeen, kun kotiin tuli, sai vaan kellahtaa hyvin ansaituille päivänokosille tuonne sohvalle.......niin ainakin niin kauaksi, kunnes Kaken kännykkä rääkäisi hirvittävällä äänellä Säkkijärven polkkaa !!! TYYPILLISTÄ, niin nopeesti kun pääsee mukavasti uneen, aivan takuulla kohta joku puhelin soi !

Mutta eipäs nyt tässä muuta kun hyvää päivän jatkoa vaan kaikille ja voikaahan hyvin !