Tervehdys kaikille !

Tänään sitten se päivä jolloin armas aviomieheni lähti kohti Thaimaata ! Tai ei vielä ole lähtenyt lentokoneella, Arlandassa on juuri parhaillaan ja justiin puhuttiin puhelimessa . Kyllä tuntuu niin oudolta ja ikävältä  Itku kuukausi tuntuu niin pitkältä, mutta olenpa huomisesta lähtien päättänyt alkaa laskea päiviä siihen kotitulopäiväänsä sitten !  Niin hyvää ja turvallista matkaa Kakelle toivon koko sydämestäni !!

Hannen kanssa juteltiin äsken tuossa parvekkeella, ikkunasta näin kun Hanne tuli olohuoneemme ikkunan taa ja minä oikein ryntäsin ikkunalle, että kuka kumma kehtaa tulla aivan ikkunan taakse kurkistelemaan  Yllättynyt Mutta onneksi olikin vain tyttäreni ! Hannen pojat ovat jälleen sairaina ja lupasinkin mennä huomenna aamusta poikia ja Hannea tapaamaan . Minulla on huomenna vielä vapaapäivä ja sitten onkin kolme aamuvuoroa, joten sillä tavalla kyllä päivät menee nopeasti, onneksi !

Näin on jälleen uusi viikko alannut ja tammikuu on jo yli puolen kuun ! Eilen kun menin bussipysäkille huomioin miten oli harakat jo ihmeesti kokoontuneet noihin puihin isoin joukoin !

Toivotan kaikille oikein mukavaa alkanutta viikkoa ja hyviä vointeja !!!