Lämmin tervehdys ystävät Hymy

Voi tätä ajan menoa, ollaan jo maaliskuunkin paremmalla puolella !  Viimeksi olen tällä käynyt tervehtimässä Ystävänpäivänä, toista kuukautta jo siitäkin !!

Kerroin teille tammikuussa, kuinka olin loukannut käteni, eli tammikuun 11.päivä kaaduin ja vasemman käteni ranne  murtui. Ensin se oli kipsissä viisi viikkoa, kipsi kun poistettiin, käsi tuntui tosi kurjalta, oli hurjan kipeä ja paisunut ja lähes toimintakyvytön, niinpä se jouduttiin uudellen laittamaan kipsiin kahdeksi viikoksi Otsan rypistys Kipsi poistettiin nyt 10.päivä ja siihen sain näin jämerän rannetuen, vilautanpa sitä teille Nauru 

1300553721_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tästä kuvastakin huomaa, että käteni on edelleen kovasti turvoksissa, mutta luojan kiitos ei enää niitä kovia särkyjä ja pikkuhiljaa alkaa toimimaan, vaikkakaan vieläkään en saa kättäni nyrkkiin ja peukalo on aika "itsepäinen", mutta eiköhän tässä voiton puolella aleta olemaan. Käyn työterapeutin luona viikottain ja kaikintavoin sitä yritetään kuntouttaa. Täytyy kyllä sanoa että pitkä ja kivulias prosessi kaikkinensa on ollut !

Mutta nyt ollaan menossa kohti kevättä ja valoisampaa aikaa Nauru Luonto alkaa heräämään jälleen pitkän ankaran talven jälkeen ja tänäänkin on ollut niin kaunis aurinkoinen sää koko päivän ja muutama lämpöaste. Ja eipä enää montaakaan viikkoa kun jännitys alkaa nousemaan huippuunsa uuden lapsenlapsen lähestyvän syntymän vuoksi. Minna jäi nyt äitiyslomalle työstään. Laskettu aika on toukokuun 5.päivä.

1300554486_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän kuvan myötä toivotan kaikille oikein HYVÄÄ VIIKONLOPPUA ja mitä parhainta maaliskuun jatkoa !!!