Joulukuun terveiset kaikille !

 1603813.jpg

 Ja tämän vuoden allakastani käänsin tänään esiin tämmöisen kuvan, jossa Hanne ja Henke Alexander-tontun kanssa :) 

Näin vilahti marraskuu nopeasti ja joulukuu livahti esiin ;) Aika menee ja pian on joulu ! Kovin pimeää ja harmaata on ulkona että miten hyvä että on nyt näitä jouluvaloja ja kyntteliköitä antamassa lisää valoa.

Viikonloppu pyrähti ohitse kans aivan kuin huomaamatta :) Ja oli tosi kiva viikonloppu pikkupoikien ollessa täällä ihan yökylässä ja aivan odotettua paremmin kyllä meni. Tämähän oli ensimmäinen kerta kun Alexander ja Kevin olivat yötä mummilla :D Pojat ovat niin reippaita, jopa Kevinkin syö jo itse reippaasti, tulee 1,5 vuotta nyt 18. päivä. Poikien kans ei siis mitään hätää ollut, mutta tuo meidän kissa, Elvis, mokomakin murisija ja hampaiden näyttäjä heti jos pojat meni vähän lähellekkään. Minä en voi ymmärtää että meidän muuten niin erikoisen kiltti, hyvänluontoinen mirri voi muuttua semmoseksi äkäpussiksi yhtäkkiä ! :(  Siihen täytyy olla selitys melko varmaan että Elvistä on lapset kiusanneet kun se oli pieni ja siksi ei siedä lapsia ollenkaan. Onneksi Alexander ymmärtää jo hyvin kun selitän hänelle ja Kevin ei nyt  koskaan ole ollut pahemmin Elviksen läheisyyteen menossakaan, häntä kun vähän pelottaa jopa tuo meidän pieni marsutyttökin :D 

Nyt minulla on sitten vielä nämä neljä päivää vapaata töistä ja paljon on tekemistä. En ole ehtinyt vielä kaikkea laittaa adventiksikaan, parit ikkunat on vielä pesemättä ja suuri pyykki odottaa, jonka aion pestä sitten huomenna.

Ja lumet loistaa lähes poissa olollaan ! Nyt yöllä oli ollut himpun verran pakkasen puolella , mutta pimeää todellakin on.

Muuten osastollamme kans kovasti laitettiin adventtia ja jouluvaloja ja kynttelikköjä vanhuksille, tai useimpien omaiset laittaa, mutta niin huvitti sitten ne vanhukset, kun olivat niin innoissaan ja kävivät tostensakin huoneissa katsomassa, millaisia kynttelikköjä ja juttuja kelläkin on :D 

Jospa lähtisin sitten suihkuun, sitten kauppaan kun hiukset ovat kuivuneet ja siitä se päivä ja uusi viikko jälleen lähtee rullaamaan ettenpäin.

Muuten positiivareilla on jälleen kaunis kalenteri ja laitoin sen linkkeihini tossa oikealla puolella. Kuuntelin ensimmäisen päivän musiikin ja siellä on se ihanan kaunis Hoosianna ! Voi miten lapset lauloi sen kauniisti !!

Kaikille toivotan mukavaa päivän ja viikon jatkoa ja oikein iloista joulun odotusta !!!