Tervehdyksen tuulahdus kaikille !

 1563511.jpg

 Ja näinpä tämäkin viikko on mennä porhaltanut hirveää vauhtia ja ollaan jo torstaissa !! Mutta nyt alkaa sää lämmetä ja minäkin kun tässä olen kulkenut tuolla naapuritalossa olevassa pyykkituvassa, ihan on tarennut kulkea köykäsissä vaatteissa ja sannikkailla. :) Eiköhän kohta saada tosissaan nauttia tämmöisitäkin maisemista kun tässä kuvassa olevassa. Kovasti luonto veheriöi ja kukkii ainakin.

Viikonloppu oli sään suhteen surkeeakin surkeampi ja en tehnyt sitten yhtikäs mitään erikoista ! ONNEKSI oli tarjolla pikku Mathiaksesta suloisia kuvia, joita katsellessa ja ihaillessa aika meni rattoisasti. Sitten juttelin molempien tyttöjeni kanssa ja siellä kaikki , pikkupojuista lähtien voivat hyvin. Minnalla oli työviikonloppu. No onneksi nyt sunnuntaina tavataan, kun täällä on Äitienpäivä, niin silloin tulevat sitten. Hyvä että minullakin on aamuvuoro, että olen kotona sitten iltapäivällä. :D

Nyt minulla on ollut parin päivän vapaa ja ne menee lennossa, kun on niin paljon tekemistä ! Eilen käytiin asioilla, syömässäkin jopa ja siivoilin ja nyt tänään on sitten pyykkipäivä !! Vapaapäivät tahtoo mennä aina kaikenmoista puuhaa tehdessä, työpäivinä kun ei jaksa oikeestaan mitään muuta.

Kuuntelin euroviisun semifinaalit ja niinpä Suomi pääsi finaaliin, hyvä hyvä ! Tänään ratkeaa, pääseekö Ruotsi, luulisin kyllä pääsevän.

Ruoka alkaa olla valmista, joten keittiöön tästä on lähdettävä ja toivottelen kaikille oikein hyvää päivän jatkoa ja hyviä vointeja !