Heippalihei kaikille ja oikein hyviä viimeisiä torstain tunteja !

Ja näinpä ollaan jo aika lähellä alkavaa työpäivää, eli paremminkin iltaa. Juuri katsoinkin kelloa, että huomenna näihin aikoihin tunti sitten ollaan riisuttu työasu ja mitkähän mahtanee sitten olla fiilikset :) Jotenkin tuntuu niin oudolta, että juuri viikonlopuksi PITÄÄ mennä kesäloman jälkeen töihin, mutta itsepä niin valitsin , joten eipä valiteta, vaan ollaan onnellisia, että työpaikka on ja on suuri ilo ja kunnia käydä töissä  :))

Sitten tämän päivän tapahtumista ! Aamulla soi puhelin ja Hanne- tyttöpä siellä soitteli ja kysyi, jos pojat voisi tulla mummin luo hetkeksi ja tottahan toki se sopi !  :D  Oli ihanaa saada pojat meille ja se oli vielä ensimmäinen kerta kun veljekset tuli nyt yhdessä hoitoon ja kyllä meillä Kakella ja minulla heidän kanssaan hauska, rattoisa, hieman hikinenkin kaksi tuntinen olikin  :))  Alexander on niin ihanassa, uteliaassa iässä ja vaiheessa ja touhua pojulla riittää niin että aivan on hikinen pörröpää välillä ! Pikkuinen Kevin nukkui suurimman ajan, mutta ehti näyttämään ihastuttavia hymyjä ja hieman jokeltelikin. Voi että olen niin onnellinen noista pojista !!

Sitten tänään tein siivot täällä kotona ja siihen siivoukseen kuului myöskin Elviksen hietalaatikon siivous ja marsujen häkin siivous. Ajattelin että saan siltä osin olla nyt ihan rauhassa ja omistautua nyt vaan täysin neljän päivän "työkeikkaan" :D

Huomenna tuo armas aviomieheni täyttää vuosiakin, ei pyöreitä, mutta kuitenkin aika lähelle jo pääsee :) Nopeesti menee vuodet, se on vaan taas kerran todettava !  Laitetaas nyt sen kunniaksi hänestä tässä kuvakin, synttärisankarista  ;)

 829341.jpg

 Tässä näin, Minnan Ida-kisu olkapäillä näin kommeesti ! Ja toivotan kullalleni HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ !  PUSS O KRAM  !!

Kaikille mukavaa viikonloppua ja hyviä vointeja !