Tervehdyksen tuulahdukset täältä juuri lomaansa aloittelevalta  :D

 1763318.jpg

 He he, sitä on onnessaan niinkuin lehmät eka kerran laitumelle päästessään kesäisin ;) Kova väsymys painaa hartioita työpäivien jälkeen, mutta siitä toivutaan nopeasti kun tietää edessä olevan neljän viikon loman !  Tunnen sen kyllä aika hyvin ansainneenkin, sillä aika raskaan työviikonlopun jälkeen oli voimat aika loppu ja motivaatiotkin  hakusessa, mutta nyt olen ihan tyytyväinen, että sisulla mentiin joka aamu töihin !

Ja varsin juhlavasti alkaakin sitten tämä lomani, sillä huomenna sitten ne tuplajuhlat :) Töiden jälkeen olen käynyt vaate ja lahjaostoksilla ja mikä parasta, sääkin on aivan ihana täällä, toivottavasti kaikkialla ! Nyt tuntee, että kesä on , oikein se oikea kesä.

Tyttäreni Hanne ja Henke olivat keskiviikkona ja torstaina pienellä kylpylälomalla Södertäljessä ja pojat olivat sitten Minna-tädin ja Davidin hoidossa ja hienosti oli mennyt :D  Eilenhän tytöt olivat Soilen polttajaisissa ja oli ollut kuulemma kivaa :)) Mukava sitten nähdä kuvia niistäkin pippaloista  :D  Näin sisareni viimeistä tytärtä viedään avioliiton satamaan, voi voi, missä on kaikki ne vuodet !!!  Minun tyttärillä ne juhlat ovat vielä edessä  ;) 

Uunissa muhii pippuripihvi-lihaköntti folioon vuorattuna mutta alkaapas tulla jo hyviä tuoksuja sieltä !

Kaikille teille ystävät hyvät toivottelen oikein mahtavan HYVÄÄ VIIKONLOPPUA !!!