Tervehdys teille ystävät !

 Onpa päivät taas "laukanneet" hirvittävää vauhtia, tämäkin viikko jo puolessa välissä ja tuota otsikkoa kirjoittaessani oikein pysähdyin ajattelemaan ja ihmettelemään, että jo viikko 38 menossa !!

Olin tosin koko viikonlopun töissä ja vielä maanantainkin sekä vielä eilinenkin päivä meni kurssilla, joka oli työpaikamme rakennuksessa, eli Sofia Magdalenassa :) Mutta tykkään että eilinen päivä oli oikein mukava ja antoisa  ja kurssi sisälsi hyviä asioita, jotka ovat tuiki tärkeitä ihmispalvelutyössä oleville. Niitä on hyvä kerrata aina uudelleen ja uudelleen ! Sitten meillä oli siinä tunnin ruokatauko ja niinpä Kaarinan kanssa menimme aseman ruokalaan syömään, jossa oli semmoinen buffee ;)  Sai ottaa mitä kukin haluaa ja siinä samalla oli niin mukava rupatella ja se tunti meni kuin siivillä. Tänään on vapaapäivä ja huomenna jälleen töihin iltavuoroon, joka sitten perjantaina huipentuu aamuvuoroon ja senjälkeen kuuden päivän vapaat  :D  Jaa eipäs ihan vapaata, sillä keskiviikkona on jälleen kurssi ja ei muuta kun sinne !! Sittenpä taitaakin olla tämän syksyn kurssitukset siinä ja kylläpä ne riittääkin ;)

1848307.jpg

 Tähän "lätkäsin" tämmösen kaunottaren ja tämä kuuluu eräälle upealle papukaijalle, jonka ikuistimme kameraan Tanskassa Knuthenborgin safarilla  :D  Onhan todella upeat värit !!  Näin syksyn tullen sitä välillä jää muistelemaan lomatapahtumia, ei voi mitään  ;) ja kun katsoo noita kuvagallerioitaan, tulee mukavasti muistot esiin. Kuvat kertoo niin paljon, näinhän se on.

Tänään tein pienen siivouksen täällä kotona ja sitten Minna tytön kanssa puhuttiin varmaan lähes tunti puhelimessa ja näinpä tuli maailmaa paranneltua ihan mukavasti ! Hannellekin aioin tuossa soittaa mutta ei ollut kotona, joten se sitten hieman myöhempään. Usein vapaapäivinä tulee hoidettua nämä tämmöiset puhelinrupattelut, Minna kylläkin soitti minulle, hänelläkin oli vapaapäivä tänään. Olen aikaisemmin varmaan kertonut että hän on myös samalla alalla työssä kuin itsekin, ollaan myös samalla vanhusten talolla mutta vain eri osastoilla. Minna kuten minäkin viihdytään työssä vanhusten parissa :) Ja Hannehan on lastenhoitaja ammatiltaan ja työssä päiväkodissa.

Mutta nytpä taidan lopettaa päivitykseni tällä erää tähän ja toivotan jokaiselle oikein leppoisaa päivän jatkoa ja hyvää viikon jatkoa myöskin sekä hyviä vointeja !!!