No niin, tässä saa alkaa laskemaan melkein jo tunteja kesäloman alkuun, voi että on mahtava fiilis ! :)  Huomenna aamuvuoro, klo 7-13, sitten "työuniformua" ei tarvii pukea päälleen viiteen viikkoon ! Että nopeasti nämä viikot sittenkin meni ja tänään kieltämättä jo tuntui, että jos jotain kaipaan loma-aikaan, niin niitä ihania vanhuksia, joita osastollamme on 8 , heihin on niin kiintynyt ja kaksi heistä ovat asuneet koko tämän yli 7 vuotta osastollamme, jossa nyt olen töissä ollut. 731093.jpg

Melkein tämmöiset salamat näin tänään kaupungilla töiden jälkeen ja vettä tuli aivan kaatamalla ! Tämän kuvan on ottanut muuten täällä Gävlen lähettyvillä asuva ja tämä oli aamulehden nettisivuilla. Aika taitavasti näkyy nuo salamat, oikea taideteos  :)

Eilen Hannen perhe käväisi ja Kevin sai paketteja, jotka sisareni ja Sanna olivat hänelle ostaneet  :) Alexander kovasti nykyään sanoo, kukka ja näyttää pienellä sormellaan ja lamppu katossa kovasti kiinnostaa myöskin.

Minnaa näin tänään töissä, oltiin molemmat aamuvuorossa, mutta Minnahan on ruotsalaisella osastolla töissä. Mutta satuttiin samaan aikaan hakemaan ruokatarvikkeet ja sitten puolet osastoilla oli tänään grillijuhlat ja näin kun Minna siellä ulkona kans istui :)  Eilen oli meidän osasto saanut osallistua samaisiin juhliin. Joku trubaruudi siellä kovasti lauloikin ja haitari heleästi soi  :D

Pitemmittä puheitta hyvää illan jatkoa kaikille, jotka tämän päivitykseni satutte lukemaan ! Nautitaan kesästä ja kärpäsistä !!

Laitetaas nyt tähän loppuun vielä tämmöinen kuva, minä "uniformussani "  :)

 731203.jpg