Lämmin tervehdys kaikille !

On mennyt tässä taas muutamia päiviä sitten jälkeen viime päivityksen, työpäivät kun taas näköjään vei voimat niin ettei ole jaksanut kirjoittaa. Mutta nyt on työpäivän jälkeen otettu makoisat päivänokoset, ihan me molemmat, sekä Kake että minä ja mahtoi täällä käydä aikamoinen pörinä, ainakin Kake kuorsaa varsin mahtavasti ;))  Minullahan oli kolme aamuvuoroa, tänään yhdessä Kaarinan kanssa jobattiin ja mukavasti meni toki :)  Nyt on viikonloppu vapaata, sitten maanantaina jälleen aamuvuoroon !

Ei ole oikeestaan vielä suunnitelmia viikonlopulle, taitaapa aika leppoisasti mennä ja voimia keräten seuraavalle viikolle ja työpäiville. Kake kylläkin huomeniltana menee jonnekin suomiseuran tapahtumaan soittamaan musiikkia.

Pikkuisilla pojilla, Alexanderilla ja Kevinillä on alkanut menemään tosi hyvin päiväkodissa ja se oli kiva kuulla eilen kun juttelin Hannen kanssa :) Siellä kovasti leikkivät ja touhuavat toisten lasten kanssa. Siinä ryhmässä on 17 lasta ! Sekin on kuin uusi vaihe ja muutos elämään, kun lapset menee päiväkotiin, kaikkeen on se oma totutteleminen ja sitten senjälkeen muutamien vuosien päästä kouluun jne  ;)

Sää on ollut hyvin vaihtelevaista ! Välillä paistaa aurinko, välillä sataa, joskus hyvinkin rankasti. Kaikesta huomaa ja aistii, että syksy on. Pian saa tosissaan parvekkeeltakin heittää kesäkukkaset pois ja ostaa sinne kanervat.

Mutta nytpä taidan lähteä katsomaan, mitä tulee telkkarista ja toivotan teille jokaiselle oikein HYVÄÄ, PIRTEÄÄ VIIKONLOPPUA ja hyviä vointeja !!!

 1859720.jpg