Tervehdys kaikille !

Ja heti aamusta päätin että tämän päivän otan hyvin, hyvin kevyesti ja vain aivan pakolliset kotiaskareet tehden ! Päätös on pitänyt ainakin täähn asti :) Ja syy moiseen päätökseen, olin aika väsynyt työviikonlopun jälkeen, varsinkin kun euroviisujen vuoksi sunnuntain vastaisen yön unet jäi aika lyhyeksi ! Sitten keskiyön jälkeen kun hiivin nukkumaan, kyselin itseltäni että kannattiko valvoa näiden viisujen vuoksi ;) Tuon tuloksen kun olisi aivan hyvin ehtinyt tietää seuraavanakin päivänä. Minun veikkauksien mukaan tuli yllärivoitto Venäjälle ja nämä kaksi maata pyllähti sinne häntäpäähän, varsinkin suomen sijoitus harmitti kovastikin !! No hyvinpä työpäivä kuitenkin meni, työtoverina kun oli tuttu, turvallinen systerini :)  Sitten sunnuntaina eli eilen, työpäivän jälkeen tuli rakkaat tyttäreni, miehet ja pikkupojut , sillä olihan äitienpäivä täällä eilen ! Taas kerran ajattelin, että miten ihanaa olla äiti ja ennenkaikkea niin ihanille tytöilleni  :D

Laitanpa tässä muuten kuvan mummin pojuista, jotka on kuvattu leikkiparkilla.

1590452.jpg

 Tässä kovasti leikitään ja sekös pikku Keviniä naurattaa :)) Kyllä tähän aikaan vuodesta lapsia hietaleikit kiinnostaa kovasti ! Mukavaa kun on siihen hyvät varusteet ja välineet .

Tiskikone pauhaa täyttä päätä keittiössä , siinä tämän hetkinen musiikki :D  Meidän kisulainen loikoilee makuuhuoneen sängyn päällä ja taidanpa tehdä kohta mirrille seuraa minäkin !

 1590449.jpg

 Tässä kuva Elviksestä joskus otettu, kun on ollut unosilla  ;)

 Mutta nytpä toivottelen kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja mitä parhainta toukokuun viimeisen viikon jatkoa !!!