Heips kaikille !!

 Ja kaikkein ensimmäiseksi vauvaonnittelut sinne Tapanilaan ! :D

 1384856.jpg

 Tyttö tuli, tyttö tuli ja mun sydämeni suli ..........) PALJON LÄMPÖISIÄ ONNITTELUJA POTRAN TYTTÖVAUVAN JOHDOSTA teille vauvan vanhemmat ja isovanhemmat sekä muut läheiset ! :D 

Kyllä siellä nyt Tuija-mummikin on oikein "onnensa kukkuloilla" ja sen voi ymmärtää jokainen ! Aina nuo onnellisesti päättyneet vauvauutiset tekee omankin mielen niin iloiseksi ja onnelliseksi .  Tuo kortti tuli nyt aika pienen näköisenä tähän, mutta kai siitä saa selvää !

 Ja pääsiäinen lähestyy hurjaa vauhtia ! Tänään laitoin jo joitain koristeita esille, tämä pääsiäisen aika kun muutenkin on niin lyhyt. Tipuset on vielä tuolla eräässä laatikossa tarkassa tallessa, jossa lukee PÄÄSIÄISKORISTEET :)  Mutta ehkä nekin saa tulla jo esille ! Huomenna menemme ostoksille ja ostan mämmit ja pääsiäiskukkaset, tulppaaneja ja narsisseja. Pääsiäinen on kaunista ja värikästä aikaa ja ne keltaiset tiput ovat aivan ihania. :)  Muuten on tosi mukavaa että täältä Ruotsistakin saadaan ostaa mämmiä, mutta toki täällä on suomalaisiakin niin paljon, että suomalaisia tuotteita saa helposti.

 Eilen tein siivouksia täällä kotona, vapaapäiväni kunniaksi ja tänään jatkoin pesemällä lattiat ! Eilen siis imuroin ;) Täytyy heti alkuviikosta tehdä perusteellisen siivouksen, koska minulla on sitten työpäivät kiirastortaina ja pitkäperjantaina. Lauantaina tulee sitten tyttäret Hanne ja Minna,  vävypojat Henke ja David ja ne mummin pienet pojut :) Syödään yhdessä ja vietetään pääsiäisaattoa, mukavaa  !

Tänään satoi kovasti lunta ja oli aivan täyden talven tuntua, mutta sitten alkoi kirkastumaan ja aurinkoistakin oli välillä.

Mutta minäpä menen tästä jatkamaan noita "pynttaushommia" ja toivotan jokaiselle oikein viihtyisää päivän ja viikon jatkoa ! Voikaahan hyvin !!