Tervehdyksen tuulahdukset  kaikille !

 2054598.jpg

 Ja näinpä tätä marraskuutakin viedään ja lujaa ! Pian ollaan tämänkin kuukauden puolessa välissä. Sää tuntuu jotenkin syksyiseltä, ei tippaakaan ainakaan talviselta !

Minulla on tänään toinen vapaapäivä menossa ja huomenna jälleen aamuvuoroon ja niin myös torstaina ja perjantaina. Eilen olin kamaln väsynyt koko päivän, sain sentäs imuroitua siinä illan suussa, mutta siinäpä se olikin sitten.  Tänään menimme aamupäivällä kaupunkiin, ensiksi Clas Ohlssonille ja sieltä ostin kirjurin tähän tietokoneeseen, entinen ei käynyt. Sitten mentiin Willykseen ja ostettiin ruokaa sieltä useammaksi päiväksi ja senpä jälkeen olikin jo nälkä :D  Joten mentiinpä syömään sitten yhteen Folkets Husin ruokalaan ja se on siitä kiva, kun itse lautaselleen saa  "mättää" mitä haluaa. Ja siellä on tosi runsas, monipuolinen se salaatti-vihannespuoli, joten on niin hyvä toteuttaa se lautasmodelli siinä  ;)  Näin vapaapäivinä milloin vaan jaksaa, on kiva tehdä tuon aviosiipan kanssa yhdessä kaikkea kivaa ja oikein ajattelenkin tässä, että hän kun lähtee tammikuussa kuukaudeksi sinne Thaimaaseen, kyllä ehtii monet ikävät tulla ! Voi voi , mutta toivoa täytyy että silloinkin viikot menee yhtä äkkiä kun nytkin.

Täällä kerran hehkutin miten ostin uudet pitkikset, ei niistä paljoa ole vielä iloa ollut, kun en vieläkään ole saanut niitä lyhennettyä :))  Että joskus voikin olla saamaton, mutta kun on niin pimeät päivät ja ne housut on mustat ja ilman laseja ei näe sitäkään tehdä ja täytyisi oikeestaan ostaa kunnon lukulasitkin, että näkisi kunnolla . No joskushan sitä saa vähän kyllä saamaton ollakin ;) 

Työviikonloppu meni tosi kivasti kun Kaarinan kanssa yhdessä jobattiin lauantaina ja sunnuntaina  :D  Se menee silloin aina niin automaattisesti kaikki ! Sama tyyli, samat  ajatukset niin kaikki sujuu niin näppärästi !

Elvistä laiskottaa ja on taas tiiviisti tuolla sängynpeiton alla nukkumassa, mutta yöllä kuulemma oli yhteen aikaan pitänyt mekkalaa ikkunalla. Aamulla kun nousin, laitoin ensin kahvin kiehumaan ja sitten menin vielä pitkäkseni lukemaan aamulehteä, niin eikö mirri tullut siihen peittoni päälle niin hienosti köllöttelemään ja kehräämään. Voi että nautin aina täysillä tämmöisistä kiireettömistä aamuista !

Mutta nytpä ei muuta tällä kertaa kun kaikille toivottelen mukavaa viikon jatkoa ja hyviä vointeja !!!