786467.jpg

Heippa kaikille !

Maisemissa siis jälleen, mutta kesälomalla edelleen  :D Ja se loma jatkuu aina tämän kuun 17. päivään saakka.

Eilen kotiuduttiin suomen lomalta ja siellähän olimme viikon mökkilomalla Kotkassa ja viikko oli IHANA !  Me saimme mökkiimme vieraitakin, ensin keskiviikkona tuli nettiystäväni Anne tyttärensä Saanan kanssa  ja meillä tämä tapaaminen oli ensimmäisen kerran, mutta kyllä sitä "sielujen sympatiaa" tunsin heti paikalla ja oli niin , niin ihanaa nähdä ihan livenä ! Kiitos Anne ja Saana vielä kerran ! :)  Anne onkin omassa blogissaan laittanut pari kuvaakin tapaamisestamme, minä en ole kuvia saanut vielä tänne netille, joten sitten myöhemmin, kunhan Hanne ensin fiksaa pari kuvaa kamerassani, jotka haluan vähän suuremmiksi ja en muista miten se tapahtuikaan.

Sitten torstaina saimme viime kesänä tapaamamme parin, Pirjon ja Reijon Haminasta  vieraaksemme ja he olivat yötäkin, kivaa oli , saunoimme ja grillasimme ja vietimme rattoisaa iltaa yhdessä  :)

Sunnuntaina me sitten ajelimme Savitaipaleelle Leenan ja Ramin luo, heidän kanssaanhan tavattiin vuosi sitten eka kerran ja nyt meillä oli siellä sitten useampi treffi, tavattiin heidän tyttärensä Liisan ja suloisen Pietari-pojan, Leenan siskon Liisan ja miehensä Hermannin , jotka olivat Saksasta tulleet suomeen lomailemaan , sekä myöskin Leenan ja Liisan äidin. Kaikki niin ihania ihmisiä !!

Kotkaa tultiin tuntemaan melko hyvin sen viikon aikana ja ei oikeastaan säässäkään ole mitään valittamista, aivan tyytväisin mielin sieltä lähdimme sitten maanantaina, mutta hieman haikeinkin mielin kohti Helsinkiä ja Turkua ja sieltä sitten laivalla Tukholmaan. Eilen aamupäivällä olimme kotona ja täytyypä tunnustaa, että eilisen päivän oli kyllä melkoisen lepsukka olo, ei oikeestaan jaksanut mitään, matkalaukkukin on vielä purkamatta, muut pienemmät laukut ja nyssykät kyllä jo selvitin eilen. Kiva olla taas kotonakin ja tottakai nämä meidän pörriäiset ovat hyvillään, mutta perjantainapa taas aiotaan matkan päälle ja suuntana Göteborg silloin !

Kaikille oikien mukavaa kesän jatkoa ja alkanutta elokuuta !!