Hyvää kesäkuun ensimmäistä sunnuntaita kaikille ! Ja nyt kun ollaan kesäkuussa, tuntuu että ollaan tosissaan kesässä !!

Ja tänään sain kääntää allakassani tämmöisen kuvan, jossa Kevin on aivan vastasyntyneenä, oliskohan yhden päivän ikäinen tässä :)

 1603802.jpg

 Ja Kevinhän syntyi kesäkuun 18. päivä, joten 1-vuotissynttärit lähestyy ! :)

Ja viime kuussa kun niitä tapahtumia oli niin paljon, enpä muistanut "vilauttaa" sen kuukauden allakassani olevaa kuvaa ollenkaan, joten laitanpa senkin tähän ;)

 1603800.jpg

 Ja siinähän veikisteli isoveli Alexander  :D En ole varma minkä ikäinen, eli montako kuukautta poju oli tässä.  Olen tykännyt tästä kuva-allakasta niin mahdottomasti, jonka tosiaan sain pojilta joululahjaksi.

 Tänään on kesän kuumin päivä, sillä varjossakin näyttää olevan + 26 astetta lämmintä. Aamulla klo 10 me loikoiltiin jo yhdellä mukavalla rannalla ja kuunneltiin lintujen laulua ja joutsenkin siellä merellä uiskenteli, niin vain yksi, missähän mahtoi olla kaveri, sillä eikö joutsenet yleensä ole parillisia . Mutta kotona oltiin jo puolen päivän aikaan, syötiin ja levättiin ja nyt isäntä lähti prätkäajelulle ja minä tulin oman harrastukseni pariin, eli netille :D

Eilen laitoin parvekkeemme kesäkuntoon, paitsi ei ihan valmiiksi vielä tullut, sillä ruukut loppui kesken, mutta mukavan näköistä tulee ja yhden valkoisen posliiniankankin sinne löysin jo siellä olevien sammakon ja kivikissan seuraksi :) Oli Elviksellä taas ihmettelemistä ja nuuskimista kerrakseen !

Luonto on kaunista, niin äärettömän kaunista !! Ja joka kesä luonto näyttää aina yhtä kauniilta ja uudistuneelta ja ei voi kun ihailla kaikkea tätä. Hurmaava kukkaistuoksu täyttää koko kodinkin niin nopeasti kun oven avaan parvekkeelle, sillä tässä aivan lähellä on täydessä kukassa niin tuomet kun syreenitkin ja nythän tuo ovi kyllä auki onkin lähes koko päivän :) Elvis sinne aina hipsii tämän tästä nuuskimaan ja katselemaan ja taas välillä hyppää parvekkeelta melkein suoraan sänkymme päälle silkkipeiton päälle unosille ja taas senjälkeen menee parvekkeelle :D

646868.jpg

 Tässäpä mirri parvekkeen tuolilla nauttii ja nuuskii kesän tuoksuja :))

Kesän tuoksuista kesäkuuta toivottelen myös kaikille teille ystävät ja oikein mukavaa sunnuntain jatkoa !!!