Lämmin tervehdys ystävät !

Kulunut viikko on ollut rankka, tiistaina kaaduin ulkona ja sen seurauksena on nyt vasen käsi kipsattuna ja neljä viikkoa pitää kipsi olla. Otsan rypistys Sairaslomalla olen helmikuun 20.päivään asti. Keskiviikkona pitää mennä röntgeniin ja ortopedille ja toivoa vaan täytyy, että käsi olisi alkanut hyvin parantumaan ! Onhan tämä olo aika outoa yksikätisenä, mutta kunhan kivut tuossa loukatussa kädessä vähän helpottaisi, tulee helpommaksi.

Torstaina tuli kaksi suruviestiä, vanhin veljeni Turussa oli nukkunut pois. Hän oli 81 vuotias ja viimeiset vuodet asui ensin vanhainkodissa ja viimeiset kuukaudet sairaalassa. Antti on päässyt lepoon ja rauhaan vaivoistaan, muistelen "isoveljeäni" lämpimin ajatuksin.  Toinen suruviesti oli että Minna-tyttäreni anoppi, Davidin äiti ja Eliaksen mummi nukkui pois vain 62-vuotiaana Itku Niin surullista ettei Inga enää ehtinyt tapaamaan kuudennetta lastenlastaankaan, joka syntyy toukokuun alussa. Ingalta jäi aviomies Kent, kaksi tytärtä ja  David-poika perheineen. Kyllä tämmöiset , varsinkin näinkin nuoren ihmisen poismenot pysäyttää ajattelemaan jälleen kerran elämämme rajallisuutta .

Tämmöistä ystävät tällä kertaa, toivotaan että tuleva viikko olisi miellyttävämpi ja varokaahan liukkailla keleillä !!! Ajatukseni ovat Ingan läheisten luona ja heille toivon voimia jaksaa pahimman surun yli.

1295213821_img-d41d8cd98f00b204e9800998e