1219231.jpg

 Tervehdys kaikille !

Tässä Elvis hieman ennen joulua mielipaikassaan olohuoneen ikkunalla :)  Hippusen verran luntakin näytti olevan silloin.!

Niin tänään sunnuntai ja minulla on työilta edessä ja huomenna taas heti seitsemäksi töihin, mutta sitten alkaakin kuuden päivän vapaat ja siinä ehtii jo vähän huiliakin.

Ja tasan kolmen viikon päästä kuulkaas sitä istutaan lentokoneessa matkalle päämääränä Teneriffa ja siellä Los Gigantes ! Huhheijaa, että alkaa taas lentojännitys nostamaan päätään :D Ja kuusi tuntia sitä sitten leijutaan tuolla yläilmoissa :))  Lomalla olemme peräti kaksi viikkoa ! Varmaankin huissin kivaa tulla sitten kotiin ja tiedän jo nyt, että näitä karvaturreja tulee ikävä ja mummin pikkupoikia ja tietenkin kaikkia läheisiä, niin jopa tätä nettiäkin varmasti tulee kaipaamaan monet kerrat ! ;) Mutta sitten pommitan lomakuvilla.

Tästä blogista on tullut nyt mielenkiintoisempi ja ahkerammin tulen täällä kirjoittamaan KIITOS uusien ystävieni, joita ykskaks olen saanut kolme lisää :)) Välillä kun tuntui jo että käykö täällä kukaan ! Mutta minä itse en vielä oikein hoksaa tuota linkitystä, miten se menisi "siistimmin" !  Mutta kyllä linkitin sillä "vanhalla tyylilläni" uudet ystävät  ;)

Mitäs jos antaisin  tässä lopuksi kuvavälähdykset sieltä minne olemme menossa lomalle !

 1223818.jpg

 Tämän nimiseen hotelliin aiomme siellä asettua kahden huoneen asuntoon asumaan .

 1223829.jpg

 Ja tämmöistä siinä hotellialueella sitten näyttää olevan :) Lomamatka ulkomaille minulle on kolmas, vuonna-02 kävimme Maltalla ja olimme siellä Sliema-nimisessä paikassa kaksi viikkoa, siellä oli mukanamme myös tyttäreni Hanne ja Minna sekä Hannen mies Henke. Ihana paikka, suosittelen ! Sitten 2005 keväällä kävimme Kreetalla, Chaniassa ja siellä olimme viikon. Erittäin ihana lomapaikka, suosittelen lämpimästi !

Tänään täällä Gävlessä on kuulas sää ja aurinko paistaa ! :)

Aurinkoista sunnuntain jatkoa teille kaikille ja voikaahan hyvin !!!