Mukavaa alkanutta maaliskuuta kaikille !

1337749.jpg

Ja tämän kuukauden seinäkalenterissa on tämmöinen kuva, pikkuinen Kevin, hymypoika :)

Ja nytpä aion pistää vähän "silmänruokaa" teille Teneriffalta  :D

1337868.jpg

Silloin kun olimme Loro Parguella, tuli kova nälkä ja menimme siellä olevaan ravintolaan ja kuinka ollakaan, ei ollut menyä suomeksi eikä ruotsiksi ja niinpä lounaaksi tuli tämmöistä ;)  Eka palanen meni hyvin, mutta sitten alkoi vähän "ällöltä" maistumaan ! Jotain juustoahan tämä oli kolmella eri liemellä :D

1337952.jpg

Grillattua kalaa ja ryppyperunoita ! Muuten hyvää, mutta tässä kalassa yhdessä kohdassa jokin maistui aivan kauhean kitkerältä ja ainakin minulta valui koko suupalallinen takaisin lautaselle  ;) Olikohan sappirakko vai mikä !!! :D Ja sitten nuo ryppyperunat, aivan ihania, voimakkaassa  merisuola vedessä keitettyjä ja voi että olivat hyviä !

1338094.jpg

Tässä syötiin possun kyljystä champioonikastikkeella ja maukasta oli ! Tämä ravintola oli sen ihanan uimarannan, Playa de la Arenan vieressä ja siinä kävimme monta kertaa. Oli ihana paikka ja siinä samalla oli suora yhteys uimarannalle ja siellä loikoileviin ihmisiin :)

1338263.jpg

Ja sitten tämä ateria, nam nam, oli viedä kielen mennessään !! Ihanaa tonnikalaa kera ryppypottujen ja ihanan salaatin !

1338030.jpg

Tässä kurkkaus vielä juomapuoleenkin ;) Hotellin ravintolassa tässä ollaan yhtenä iltana mango-ananasdrinkeillä ja voi jösses, että oli maukasta !

1337919.jpg

Ja tässä yksi monista capuccinoista, joita ostettiin useammat kerrat !

No niin, tässäpä vähän silmän iloa tällä kertaa ja ei pitkäkään, kun kaikki parhaat lomakuvat laitan kuvasivuilleni !

Mukavaa viikon jatkoa kaikille ja hyviä vointeja !!