Heips taas, eihän tässä ole mennytkään kun reilu viikko viimeisestä kirjoituksesta ! :)

 817352.jpg

 Tässä näin leppoisissa tunnelmissa Elviksen kanssa  ;))

Joo taas perjantai ja nyt on ollut parit päivät vapaat tässä, mutta huomenna taas töihin, samoin sunnuntaina, mutta sitten kolmen päivän vapaat senjälkeen ! Huomenna mukavaa kun saadaan taas Kaarina-sisareni kanssa jobata yhdessä  :) 

Eilen Kake kävi prätkällään Tukholmassa veljensä luona. Hyvin oli matkat mennyt ja prätkä kulkenut moitteettomasti, mutta kyllähän se aika raskas reissu kuitenkin oli, kun neljä tuntia yhteensä mennen tullen oli saanut pyörän päällä istua. Minä otin ihan vain tuommoisen tavallisen pyörän ja kävin tuolla kolmen kilometrin päässä Jyskyssä ja Ica Kvantumissa  ;)  Oli ihana sää ja tosi mukavaa joskus pyöräillä .

Ensi viikolla on tapahtumia mm. vävypoika täyttää vuosia, eli 28 vuotta 19. päivä ja samana päivänä eli ani aikaisin aamuyöstä Minna ja David lähtevät etelän matkalle, Thassosiin  !  Joutuvat kotoa lähtemään jo kolmen aikaan  : O  Mutta nuorenahan sitä jaksaa  !  Minä olen luvannut hoitaa  heidän pieniä kullan murujaan, Idaa ja Simbaa sen viikon ajan , siis näitä tässä  ............)901590.jpg

 Nämä on kyllä aika kaverukset, siskokset ja niin tosi lystikkäitä  ! Kesällä täyttivät neljä vuotta .

Mutta nytpä pitemmittä puheitta toivottelen kaikille ystäville oikein ihanaa, rentouttavaa viikonloppua !