Hyvää torstai-iltaa kaikille !

Nopeasti menee päivät kun nyt on jo torstai ja pian tämäkin viikko mennyt, koko helmikuu myös ja alkaa maaliskuu !

Mutta kyllä on sairauksien vuoksi ollut kurja alkuvuosi. Flunssista, korvatulehduksista ja polven loukkaamisesta kun jotenkin on päässyt, nyt eilisestä asti kiusana ollut sitten huimausta Otsan rypistys Ja se alkoi hammaslääkärissä kesken toimenpiteen ja sieltäpä en omin avuin pois päässytkään, vaan piti soittaa Kake hakeen minut. Tuskien taival oli tuo pieni matka kävellä kotiin. En tiedä missä syy, johtuiko puudutusgeelistä, hankalasta asennosta vai mistä, mutta olo oli kyllä niin kurja ja olin liidun valkoinen, tärisin ja hikosin ja silmänalusetkin oli aivan mustat, sanoi Kake, hän pelkäsi jo vaikka mitä ! Kaksinen ei ole ollut tänäänkään, hyvin huteraa välillä ja kyllä niin edessä olevat työpäivät murehduttaa ja pakko on vaan yrittää, ei voi taas jäädä sairaslomallekaan. Masentaa niin vietävästi !

No en jaksa enempää tästä aiheesta, vaan laitanpa tähän loppuun Thaimaan herkkuja Nauru

Tässä on yksi Kaken nauttimista aterioista siellä.

Ja tässä sitten jälkiruoka, joka koostui monista hedelmistä ja nuo "karvarouskut" tuossa olivat kuulemma olleet erittäin maukkaita  Hymy Kaarina noita jo ihmetteli siellä naamakirjassa !

Vielä veneen täydeltä ihania hedelmiä ! Kuvia on aivan valtavat määrät, mutta en jaksanut nyt tällä kertaa tämän enempää laittaa niitä esille ja tämän blogini kuvagalleriaan, mutta herkutellaanpa näillä ! Silmänisku 

Menenpä lepäämään ja toivotan mukavaa illan jatkoa ihan jokaiselle ja kaikille sairaille parempia vointeja !!!