Oikein mahtavan mukavaa raikasta helmikuuta jokaiselle !

 817344.jpg

 Nyt tyytykäämme tähän "kauniiseen" marsupariin, sillä sitä kuvaa, jonka olisin halunnut tänne, ei onnistunut sen siirto kuvagalleriaani. Nämä oli jo täällä, joten sillä sitten tämä onnistui ainakin :D

Ja tosiaan helmikuu alkoi ja vuoden ensimmäinen kuukausi tammikuu on muistojen joukossa ! Nopeasti se meni ja tämä kuukausi varmaan vieläkin nopeemmin, sillä ei ole enää pitkä siihen kun lähdemme sinne Teneriffalle , eli tämänkuun 10. päivä jo.

Minulla on ollut pari päivää vapaata töistä ja tässä kotona on nyt tullut tehtyä yhtä sun toista. Eilen tein kävelymatkan kirkkomaalle, siellä on rakkaan lapsenlapseni Melindan hauta ja sinne vein ruusuja ja sytytin kynttilän, sillä oli Melindan vuosipäivä, kolme vuotta olisi eilen täyttänyt :(   Täällä oli varsinkin eilen täysi talvi ja voi miten kaunista sielläkin oli, niin puhtaan valkoista että melkein silmiä häikäisi. Mutta oli vähän liukasta, joten varovasti sai kulkea ja nyt tänään kyllä huomaa että on jännittänyt.

Tänään vaihdoin keittiöön verhot, ei oikein enää miellyttänyt joulun punaiset verhot, nyt on mukavan näköistä :) Ja aivan hiljattain tultiin asioilta. Hain postista upouuden passin, kävin eläinklinikalta hakemassa Elvikselle specialruokaa, virtsakivien vuoksi saa ainoastaan syödä vain specialruokia. Hain myös eläinkaupasta näille marsutytöille valtavat määrät siemensekoitusta ja vielä saivat porkkanan näköiset mineraalikivetkin molemmat ;) Ja kävinpä vielä ruokakaupassakin ja ostin kaikenmoista herkkua leivän päälle , sillä onhan viikonloppu ! Minulla kylläkin työviikonloppu ja Kakella taas joka lauantainen radiolähetys ja sitten vielä suomiseuralle kemuihin menee laulamaan koko illaksi. Että tällaista täällä meillä tänä viikonloppuna !

Nytpä sitten toivottelen kaikille teille mitä parhainta, rentouttavaa viikonloppua !