Heissulivei kaikille !

 1434492.jpg

 Kyllä, kevättä kohti mennään aivan varmasti, vaikka juuri nyt ei siltä tuntuiskaan ! Sillä lunta me saatiin tänne taas aika paksulti ja luonto on niin kauniin talvista ;) Mutta aurinko armas luo säteitään jo niin lämpimästi päivisin, että pianhan tuo sulaa ! Ja yksi mikä on varmaa, jokainen päivä on lähempänä kevättä ja kesää.

Isännällä ainakin on ollut jo kevättä rinnassa ja nyt tallissamme seisoo tämmöinen prätkä !

 1451858.jpg

 Kovasti varmaan odottaa semmoisia ilmoja että pääsee tällä pörryyttelemään maanteitä pitkin :D  Honda tämä on ja tuossa kyljessä kuulemma lukee "musta leski", hui kauhistus !!!

Minulla oli taas aika raskaat työpassit, etten jaksanut täällä netilläkään kun just ja just lukea ! Tämä päivä on vapaata ja sitten jälleen kolme päivää töitä, aamu-ilta-aamu, tässä järjestyksessä justiin ;)

Huhtikuukin jo näin pitkällä !! Ja synttäreitä on tiedossa tälle kuulle, eli vävypoika, David täytti vuosia jo 5. tätä kuuta, mutta juhlat on sitten 19.päivä ! :) Silloin molemmilla, Minnalla ja Davidilla on töistä vapaata yhtä aikaa. Ja sitten 26. päivä mummin pieni Alexander täyttää 2 vuotta ja samana päivänä on myös syntymäpäivät  :D  Niin ja Alexanderin äiti Hanne täyttää 28 vuotta vappuna ja samalla tulee myös hänen synttäreitään vietettyä ! :)  Ihania juhlia tämmöiset !

Ja juhlat jatkuu !!! Joita tullaan ihan sinne suomeen asti sitten viettämään ja ne on toukokuun 3. päivä ja silloin täyttää 90 vuotta kasvattiäitini  ! Sisareni Kaarinan, miehensä Timon ja minun Kaukoni  kanssa lähdetään kimpassa mammaa onnittelemaan . Matkasta tulee aika pikainen, sillä täältä lähdemme torstaina iltalaivalla ja takaisin ollaan jo tiistaina, mutta ihanaa, että matkasta tuli tosi !

Niin että näissä tunnelmissa täällä ollaan tänään  :) On tapahtumia mitä ilolla ja innolla odottaa !

Nytpä toivottelen kaikille mukavaa loppuviikon jatkoa ja reipasta mieltä !!!