Lämpöiset tervehdykset kaikille ystävät !

Viikonloppu jälleen ! Ja tässä yritän nyt kovasti toipua siitä maanantaisesta sappileikkauksesta . Sehän tehtiin tähystyksessä ja nukutuksessa heti aamulla kello yhdeksän maissa ja samana päivänä neljän maissa pääsin jo kotiin ! Yllättynyt Kyllä se aivan liian aikaselta tuntuu, mutta täällä on käytäntönä se, jostain luin eilen että suomessa pitäävät sairaalassa yön yli. Sappirakko kivineen siis poistettiin ja kyllä melko kipeä olen senjälkeen ollut ja niin voimaton !!! Juuri tänään ajattelin että mikähän olisi hyväksi että pääsisin paremmin jaloilleen. Justiin tuo oikea puoli ylävatsa ja pallea ovat niin kipeänä ja turvoksissa ja välillä oikein semmonen paha olo Otsan rypistys Ei ole oikien vielä ruokakaan maistunut ja semmosta hissutteluahan se olo tässä nyt on. Mutta kyllä se nyt päivä päivältä tästä varmaan kirkastuu ja saan voimia takaisin. Ensi viikon olen sairaslomalla ja sitten mulla onkin kuuden päivän vapaa, joten hyvä kun mikä ! Jos suinkin mahdollista, tiistaina yritän mennä kahden tunnin kurssiin, joka meillä on nyt joka toinen tiistai kuusi kertaa kaikkiaan.

Niin ajattelin kylläkin pääseväni vähemmällä tämän operaation kanssa, mutta kyllä se kaikkinensa melko suuri sittenkin oli ja paranemisprosessi ottaa näköjään aikansa . Muuten kaikki meni hyvin ja kaikki siellä sairaalassa olivat aivan ihania. Hyvissä käsissä olin, ei ole valittamista ollenkaan.

Ja tänään Hanne-tyttöni perheineen lähtevät viikoksi Turkkiin Sideen . Keskellä yötä joutuvat lähteen matkaan Arlantaa kohti ja lentokone lähtee klo 6.35. On siinä pikku pojilla jännää lentää ensimmäistä kertaa Silmänisku Toivoa vaan täytyy että viikon päästä myös lentokoneet kulkee ja pääsevät kotiin !

Mutta nytpä tämän kuvan myötä toivotan teille kaikille , jokaiseen kotiin oikein mukavaa leppoisaa viikonloppua !!!

1267544140_img-d41d8cd98f00b204e9800998e