Hyvää lauantaiehtoota täältä kaikille !

Aivan uskomatonta miten tämä aika menee !! Ja kesäkuukin "haukottelee" jo loppuaan :D Heinäkuu alkaa ja sen kuukauden lopussa sitten lomani alkaa !

Mutta eipäs mennä nyt asioiden edelle, tänään siis lauantai ja tämä viikonloppu vapaa töistä, maanantaina jälleen töihin. Tänään olen hieman siivoillut ja käytiin kaupassa ruokaostoksilla ja nyt vaan loppupäivä leppoisasti. Huomenna saamme vieraita Tukholmasta :)

Muistattehan miten kerroin aiemmin marsuista, tai nythän meillä on vain yksi marsu enää, Mimmi ja iloisia uutisia, Mimmi voi erinomaisesti ja parani täydellisesti lääkekuurien jälkeen ja laitanpa tässä hiljattain otetun kuvan karvaturrista :)

 1683330.jpg

 Tässä ollaan tomaatin kimpussa, Mimmi rakastaa suunnattomasti tomaattia  :D 

 Sittenpä laitan vielä pari kuvaa yhdestä koskesta, joka on täältä meiltä n. kolmenkymmenen kilometrin päässä, kävimme siellä katsomassa kun sinne päästettiin vettä .

 1683334.jpg

 Tässä ennen ...............

 1683340.jpg

 ja jälkeen veden päästön "valloilleen", mutta kuvatkaan ei tietenkään täysin kerro miten upealta se näytti !

Täällä on ollut eilen ja tänään aika sateista, välillä paistaa aurinko ja taas sataa , joten hyvin voi siteerata sitä yhtä laulua, että "aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla kesä......" : D  Kyllä - kesä on ja kaunista onkin ja toki luonto kaipaa välillä vettäkin !

Mutta nytpä tässä toivottelen kaikille oikein HYVÄÄ VIIKONLOPPUA !!!