Heippalihei kaikille !

Nyt olen niin paljon kirjoitellut täällä netillä, että oikein käsi särkee ja kuumottaa ! :) Mutta vielä ajattelin pistää muutaman rivin tännekin vuodatukseen !

 Tässä mietin että olenkohan tulossa vanhaksi ja syy tähän ajatukseen tulee tässä ! Koko aamun olen ollut siinä luulossa ja laittanut itseäni siihen kuntoon, että minulla on aika kommunhälsaan klo 13.15, kunnes yhtäkkiä tuolla sohvalla jysähti päähän, että eihän nyt ole keskiviikko ja 23, päivä !

 1226878.jpg

 Voi onneksi äkkäsin sen ennemmin ennenkuin olisin jo ehtinyt sinne paikan päälle ja voi voi, miten piinallista ja noloa se olisi ollutkaan :)) Huomenna on sitten sinne meno ja laukkukin on sitä varten jo valmiiksi pakattu :D  Niin että sitä voi sattua mitä vaan ja kelle vaan !!

Nyt lähden tästä pikapikaa lähikauppaan ja samalla  käyn tilaamassa pyykkituvan torstaille, sillä minulla on nyt menossa kuuden päivän vapaat ja jotain on kyllä saatava aikaankin. Meillä ei ole kotona pyykkikonetta, vaan tuossa viereisessä talossa on tosi hyvä pyykkitupa. Mutta kyllä olemme jossain vaiheessa aikoneet hankkia oman koneen, sitä kun tästä ei ainakaan enää "nuorru ja notkistu" , niin onhan se hyvä olemassa.

Joten heippa vaan kaikki ja voikaahan oikein hyvin !