Aurinkoiset terveiset kaikille ! Nauru

Ihan ensiksi on aika kiitosten !

Tästä, näistä ihanista timanteista, joita minulle ropisi blogiini , KAUNEIMMAT KIITOKSET TEILLE ANNE JA MARJUKKA !!!  Hymy 

Voiko olla totta että pian on tämäkin viikko loppusuoralla, jo torstai ! Ja voi että, viikon päästä vihdoinkin mun armas aviosiippanikin on sitten kotona, IHANAA !!!  Kyllä nämä viikot pitkiltäkin välillä ovat tuntuneet ja ikävä on ollut kova, mutta nyt varmaan tämä viimeinen viikko menee äkkiä . Yhteys on pelannut nyt hyvin ja tekstarit ovat kulkeneet ja toisemme tavoittaneet. Niin ja puhelukin tänään Silmänisku Minä imuroin ja imuroin tuolla telkkarin takana ja kuinkas kävikään, yhtäkkiä TV meni kuvattomaksi ja äänettömäksi, vain lumisadetta oli. No ensimmäisenä tuli mieleen, voi apua, Kotikatukin tulee illalla ja nyt en näe sitäkään. Katselin kaikki "sadat" johdot tuolla ja en ymmärtänyt mitään, kunnes otin kaukomaille puhelun ja märisin että telkkarista ei näy mitään Itku Kake osasi heti neuvoa että katoppa se iso musta "mötikkä", sillä se lähtee hyvin herkästi, eli se oli antenni ja niinpäs olikin se ! Kotikatu-ilta on pelastettu jippii !! Ei muuten kokonaan ollut lähtenyt pois, mutta piti asettaa se paremmin paikoilleen vaan. Mahtaa siellä mies ajatella että on se onnetonta  Nolostunut Nauratti itsekseen täällä senjälkeen. 

Ja nyt sitten vapaat ja lomat ja sairauspäivät on pidetty ja huomenna on töihinmeno ! Klo 7 saa olla taas työuniformussaan ja alkaa viikonlopputyöt. Mahtaa ensin tuntua vähän oudolta, mutta siitä se taas lähtee rullaamaan sitten. Ihan kiva alkaa taas työt ja olla niiden vanhusten parissa. Eilen pesin ison pyykin ja aika hyvin tuo polvikin kesti rapuissa juoksemiset.

Kyllä tänäänkin on ollut niin ihana, aurinkoinen päivä Hymy Ja äskettäin kun kastelin kukkaset, huomasin miten keittiön ikkunalla oleva kaktuskin alkaa tekemään jo nuppuja, kevät lähestyy, näin on, sen kertoo kukkasetkin.

Pakko laittaa tämmösestä oravasta kuva tähän loppuun, on kyllä niin söpö kurre  Nauru

Ja tuon timanttitunnustuksen annan teille kaikille, jotka käytte blogillani, olkaapa hyvät ja ottakaa mukaanne !!!

Kaikille toivotan mitä parhainta loppuviikon jatkoa ja oikein hyviä vointeja ja aurinkoista mieltä !!!