ANNE heitti minulle tämmösen haasteen

 jossa kerron viisi addiktiotani eli riippuvaisuuttani ja kokeillaanpa, mitä saan aikaan ;)

1. AAMUKAHVI, sitä on ihan pakko saada, muuten silmät ei aukee ja päivä ei lähde alkuun. Tosi tärkeää siis aamuisin, vaikka muuten en paljon kahvia sitten juo , no ehkä töissä tulee juotua enemmän ainakin joskus.

2.PERHEENI, KAIKKI LÄHEISENI, kyllä olen heistä tosi riippuvainen ja en voisi kuvitellakaan eläväni ja olevani ilman heitä. He ovat elämäni suuri rikkaus ja ilo.

3. TIETOKONE, tottakai tämä niin hyväksi kompikseksi tullut tietsikkani, jonka aamulla ensimmäisenä avaan ja illalla viimeisenä suljen :) Kaikki ihanat blogiystävät tätä kautta tulleet ja joka ainoa päivä kuljen blogista toiseen katsomassa, mitä kenellekin kuuluu ;) Sitähän ollaan kuin yhtä suurta perhettä :D

4. DIGIKAMERA, tosi tärkeä, aina mukana kaikissa pippaloissa ja ulkoillessa, jolla on niin ihanaa tallentaa eri tilanteita ja sitten pläjäyttää blogiystävienkin iloksi :D

5. KÄNNYKKÄ , osa elämää sekin ;) Ehkä n. 10 vuotta sitten ajattelin, että mitäs minä sillä teen, mutta kyllä se on tärkeä ja turvallinen olemassa mukana .

Tässä nyt joitain , joista olen riippuvainen ja en nyt tätä suoranaisesti laita kellekään ettenpäin, vaan ottakaa mukaanne kaikki te jotka haluatte :)

Hyvää päivän jatkoa kaikille, voikaa hyvin !!!