Ensiksikin KAUNIS KIITOS Annelle mukavasta haasteesta ja ei muuta kun asiaan  !  :)

MIETI MILLAISTA ELÄMÄSI ON VIIDEN VUODEN KULUTTUA !

 Ja tänäänhän on elokuun 26. päivä ja vuosi 2007 ja tasan viiden vuoden kuluttua 26. 08. 2012 ! :)

Ja sehän tietää sitä, että ollaan ainakin viisi vuotta vanhempia !  Kake on 63 vuotias ja kai me sisareni Kaarinan kanssa jo hyvinkin näihin aikoihin suunnitellaan hirveesti tulevia täyspyöreitä päiviämme  :))  VOI KAUHIAA !!!  Luulen ja toivon, että me Kaken kanssa asumme tässä samassa asunnossa, sillä viihdyn tässä niin hyvin ! Mutta kai jotain remonttia tänne asuntoon on tehty, luulisin. Ja toivon, sydämestäni asti toivon, että kuntoni olisi sellainen että olisin vielä työelämässä ja nykyisessä työssäni ja osastolla vanhusten parissa, mutta selvää on, että asukkaita  on vaihtuneet, ehkä työtovereitakin.  Tottakai myös toivon, että palkkakin olisi noussut ja rutkasti  !

Hyvin kyseenalaista on, kun ottaa marsujen iän huomioon, meillä valitettavasti ei ole enää noita marsutyttöjä, Wilmaa ja Mimmiä  :(  Mutta niin koko sydämestäni toivon, että Elvis olisi vielä ilonamme, sillä eihän Elvis ole vasta kuin 13 vuotias silloin. !  Melko varmaan meillä on marsuja silloinkin tai ehkä  pikku pupu, jota minä kovasti haluaisin .

Ja sitten ajatelkaamme  tyttäriäni. . Olen varma, että lastenlapsia on, minulla ehkä kolme lisää, kaksi Minnalla ja Davidilla ja Hannella ja Henkellä pikkuinen tyttö tai poika Alexanderin ja Kevinin lisäksi. :)  Hanne ja Henke ovat naimisissa, sillä suunnitelmissa on häät vuonna 2010  !!!  He varmasti asuvat silloinkin siinä viihtyisässä rivitalossaan, jossa nytkin.  Hanne on viiden vuoden kuluttua 32 vuotias, Henke kohta täyttää 33 vuotta, Alexander on 6 vuotias ja Kevin 4 vuotias  :D  Minna ja David varmasti ovat muuttaneet, luultavasti myöskin rivitaloon, he ovat kihloissa ainakin ja ehkä kaksi lasta  ;)  Heidän kissansa Ida ja Simba ovat silloin 9-vuotiaita . Minna myöskin näihin aikoihin valmistautuu suurella innolla tuleviin 30-vuotisjuhliinsa  :)  David on 37 vuotias . Ja mistäs sen tietää, vaikka menevät naimisiinkin silloin  :)

Luulen että viiden vuoden päästä olemme tehneet ainakin yhden, ellei kaksikin ulkomaan matkaa  .  Suomessa olemme myöskin käyneet ja toivon mukaan tavanneet kaikki nettiystäväni !!!

Näin kun ajattelee, viisi vuotta on pitkä aika eteenpäin ajateltuna, mutta ei taakse päin. Joka tapauksessa hartain toiveeni on, että viiden vuoden päästä kaikilla lapsillamme, läheisillämme , ystävillämme ja meillä itsellämme olisi kaikki hyvin , terveyttä ja onnellinen elämä !

Näihin palaamme viiden vuoden päästä, eikö vaan ! ?