Lämmin syksyn kuulas tervehdys kaikille teille ystävät hyvät !

 1859726.jpg

 Ei pitkäkään kun tämmöiseltä alkaa näyttämään luonto, oikeaa syysloistoa sanan täydessä merkityksessä  !  :D  Eilen oli sateista, kuten edellinenkin päivä, silloin satoi koko päivän ja tuuli ja sateenvarjon kanssa oli oikein taiteilemista, kun töistä lähdin kotiin :)  Mutta siitä kaikesta huolimatta, sillä kyllä sittenkin tässäkin vuoden ajassa on sitä jotain, joka kummalla tavalla piristääkin. !

Minulla on menossa toinen vapaapäivä kolmesta. Sitten jälleen viikonloppu töitä, vielä illat molempina lauantaina ja sunnuntaina, ellei nyt tule muutoksia ja sitten maanantaina aamuvuoro.

Eilen kävin hammaslääkärissä ja kyllä se on sitten niin turkasen kallista. Hampaiden tarkistus röntgenkuvineen ja yhden hampaan paikkaus 1390 kruunua ! Niin ja tuosta oli jo vähennetty 150 kruunun alennus. Missä hinnoissa mahtanee suomessa olla taksat ? Niin yksi ystävistänihän on hammashoitaja, sinähän Marja tiedät tarkalleen mitä maksaa ?  :D   Meillä on muuten tosi fiksut hammaslääkäri -tilat, sillä ne ovat upouudet ja niin siistit ja nykyaikaiset. Ja meiltä tästä tuohon on matkaa vain muutaman askeleen verran, sillä asumme ihan terveystalon tuntumassa, jossa on apteekki, hammashoitola, terveyshuolto, neuvolat, ym ym. On siinä yhteydessä vanhustenosastokin tai se on paremminkin semmoinen kuntoutusosasto.

 1898641.jpg

Tänäänkään en mitään järisyttävää ole tehnyt, netillä on tullut taas tietenkin surffailtua, tavanomaiset kotiaskareet ja kaupassa kävin, siinähän sitä jo tarpeeksi vapaapäivälle :)  Ja jo nyt tiedän, että illan tunnit kuluu sukkelaan telkkarin äärellä, sillä tulee taas Kotikatu ja Idolshan alkaa nyt myös ja sitä aion alkaa taas seuraamaan !  :) Ja eikös huomenna ala , Maajussille morsiankin, jeeee, paljon taas hyviä juttuja joita on niin kiva seurata :D

Nytpä pistän pillit pussiin tällä kertaa ja toivottelen jokaiselle mitä parhainta torstaipäivän jatkoa ja hyviä vointeja !!!