Lämmin tervehdys kaikille !

 1935886.jpg

 Ja näinpä eilen tuli ostettua  ensimmäiset kanervat  parvekkeelle  :)  Samalla reissulla kun kurssilta tultiin , napattiin Kaarinan kanssa molemmat kanervia torilta , tai toki ne maksettiinkin  ;)  Parvekkeen seinällä oleviin ruukkuihin aion ostaa vielä myöhemmin, mutta nyt siellä kukkii ne pelargoniat vielä täydessä loistossaan, joten en hätyytä niitä vielä pois. 

Ja tämä päivä oli sitten viimeinen vapaapäivä kuudesta ! Voi mihin ne päivät taas lensi oikein !! Huomenna jälleen työt ja sitten koko viikonloppu aamuvuoroja kaikki, joten tietää taas herätyksiä klo 6.00 armotta ja ei saakaan löhötä aamulehden kanssa kuten nyt olen tehnyt  :)

Tänään isäntä pesi prätkänsä ja taputteli sen talviteloille autotalliin  !  Nyt on kuulemma ajot ajettu tältä vuodelta . Minä siivosin molemmille karvaturreille, Elvis sai puhtaat käymälähiekkansa ja Mimmi puhtoiset aluset asuntoonsa .

Tänään tulee taas telkkarista paljon katseltavaa joten ilta kuluu rattoisasti siinä ja niinpä jo nyt, ellen ehdi ja jaksa kirjoittaa työpäivieni päätteeksi, toivotan teille kaikille hyvät ystäväni HYVÄÄ LOPPUVIIKKOA JA VIIKONLOPPUA !!!

 1935888.jpg