Lämmin tervehdys kaikille !

Lauantaina oli sitten ne sisareni Kaarinan tyttären Soilen ja Andreaksen häät ja Mathiaksen kaste ja kyllä olikin kauniit , lämminhenkiset juhlat ! Ja sitä lämmitti vielä entistäkin runsaammin paahtava helle ! :) Nämä juhlathan pidettiin Soilen sisaren Sonjan kotona ja siellä kauniissa puutarhassa oli nämä juhlat. Laitan siitä itse juhlista muutaman kuvan, mutta valitettavasti nyt kone toimii todella hitaasti, joten toivotaan että tämä nyt onnistuu !

 1775010.jpg

Näin upean koivikon katveeseen tuli hääpari Soile ja Andreas, sekä kummit Sanna-täti ja Mozaffar Mathiaksen kanssa sekä pikkusisko Karolina ja sormuspoikana Fredrik.

 1774982.jpg

Ja tässä pienokaisen kastetilaisuus, niin kaunis ja herkkä hetki :)

 1775017.jpg

 Juuri avioliiton satamaan astuneet Andreas ja Soile  :)  Myös Karolina kuvassa prinsessamekko päällä, oli niin söpö  !!

 1775002.jpg

 Tässä aviopari näin kauniiden kakkujen ja muiden herkkujen äärellä ! Mutta tätä kakku-kahvitilaisuutta ennen oli syöty aivan todella maittava päivällinen, jossa oli perunagratiiniä, salaatteja, uunissa kypsennettyä broileria ja juomana kaikenmoista, siideriä, viiniä, limsaa jne.  Juhlapäivä oli todella onnistunut kaikinpuolin mahtava fiilis :) 

Tiedän että Kaarina itse tulee laittamaan teille mahtavat kuvat ja selostukset päivästä, niin nopeasti kun hän saa tietokoneensa kuntoon, sillä valitettavasti jotain häikkää on hänen koneessaan ja että pitikin se häikkä tulla juuri nyt juhlien aikaan ! :(  Mutta toivotaan että pikaisesti korjaantuu !!

Laitan vielä omasta perheestäni muutaman kuvan tähän loppuun :)

 1775022.jpg

 Minä ja Kauko juhlapaikalla  :)

 1775024.jpg

 Henke ja tyttöni mun, Hanne ja Minna juhlissa . (David , Minnan mies tuli juhliin myöhemmin 12-tuntisen työpäivänsä jälkeen).

 1774997.jpg

 Mummin mussukat tässä syövät verannalla sitä ihanaa ruokaa ja huomatkaas Alexanderin märät hiukset, niin helle oli ! :D

 1775000.jpg

 Ja viimeiseksi tämmöinen , sanoisinko kolmen polven kuva, jonka Kake meistä otti salaa ;) Tässä Kevin tapansa mukaan tutkii mummin kaulakorua ja taisi se olla välillä suussakin  :D  Hanne oli kyllä kans täysin tietämätön, että tämmöinen kuva tuli :))

Tässä jo "ensihätään" hieman esimakua niistä ihanista juhlista ja pidetään peukkuja Kaarinan koneelle , että sieltä tulee sitten täydellinen selostus ja kuvasato vielä !!!

Nyt toivottelen kaikille ihanaa päivän ja heinäkuunlopun jatkoa ja aurinkoista kesäfiilistä !