Tervehdyksen tuulahdukset täältä todella ukkosuhkaisesta Gävlestä ! Silmänisku On kyllä niin mustat pilvet että saan hyvin nopeasti kirjoittaa mitä mulla on sanottavaa, jos vaikka joutuu koko koneen sulkemaan Nauru Tänään oli jo ukonilma ja vettä tuli aivan kaatamalla, mutta nyt näyttää olevan tulossa toinen.

Hohhoijaa, taas mennyt viikko etten ole täälläkään halaistua sanaa sanonut, mutta kun työpäiviä on ollut ja silloin tahtoo olla aina niin väsynyt, ettei jaksa mukamas !

Ei mitään ihmeempiä ole tapahtunut, tavallista arkipäivää tässä elellään ja odotellaan sitä suurta tapahtuvaksi, nimittäin Minnan ja Davidin vauvan syntymää  Nauru  Laskettuun aikaan ei ole enää kahtakaan viikkoa, joten nyt todella alkaa jännittämään tässä tulevaa mummiakin. On niin ihanaa saada taas syliin pieni tuhiseva käärö !

1247759938_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vilautellaanpa tässä vähän näitä petunioita parvekkeella, miten ne voi ja kovastihan nuo ovat kasvaneet Nauru

1247759966_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näissä kuvissa nyt kyllä hyvin tuo verkkokin loistaa, joka on ihan meidän Elvistä varten laitettu, saa mirri olla mielin määrin partsilla ja ei tarvii pelätä, että lähtee hukkateille Silmänisku

Minulla on tänään ja huomenna vapaata, sitten onkin taas viikonloppu töitä lauantaista maanantaihin. Nopeasti viikot menee ja kesäkin jo aika pitkällä !

Kaikille teille ystäväni mitä parhainta illan-ja loppuviikon jatkoa sekä OIKEIN HYVÄÄ VIIKONLOPPUA !!! Cool