Heippa kaikki ystävät täällä !  Hymy

Suoritin minäkin testin että mikä väri olisin ja tässä tulos !

Aurasi pääväri:

Sininen

 

Sininen on aurakentän hellä hoivaaja. Hän tekee kaiken sydämensä ja tunteittensa ohjaamana. Hänen elämäntarkoituksensa on rakastaa toisia, opettaa toisille rakkaudesta ja saada tuntea olevansa rakastettuja. Elämän arvojärjestyksessä hänellä on kolme asiaa ylitse muiden: rakkaus, ihmissuhteet ja henkisyys.

Sininen on usein opettaja, terapeutti tai sairaanhoitaja. Hän haluaa auttaa toisia ja saada kaikki tuntemaan itsensä rakastetuiksi ja hyväksytyiksi. Ihmiset kääntyvät helposti sinisen puoleen saadakseen apua, tukea ja ymmärrystä, koska ovat tottuneet siihen, että sininen on aina olemassa heitä varten, heidän käytettävissään.

Vaikka sininen tarjoaakin toisille sen olkapään, jota vasten voi nyyhkyttää ulos murheensa, on hän itse myös herkästi kyynelissä. Hän itkee katsoessaan television nyyhkyleffoja, hän itkee ollessaan iloinen, surullinen, loukkaantunut tai suuttunut - ja silloinkin kun siihen ei ole mitään syytä.

Aurassasi voimakkaita:

keltainen;turkoosi;

Ohoh, minnekähän se kuva jäi  Yllättynyt

No tuo kyllä mielestäni pitää kovasti paikkansa itseeni  ja ammatissakin olen hoiva-alalla .

Ja sittenpä kerron että se Mallorcan matka, joka meidän piti tehdä toukokuun alussa, on peruttu ! Tällä haavaa ei oikein parin viikon lomamatkat ulkomaille kiinnosta ja kesähän se on pian täälläkin ! Mitä lähemmäksi se ajankohta tuli, sitä kaukaisemmalta se itselleni tuntui jollain kummallisella tavalla  Otsan rypistys  Uskon että tämä päätös on aivan oikein, ainakin siltä se nyt tuntuu. Kuuntelin omia vaistojani ja tuntojani  Silmänisku

Minulla on ollut pari päivää vapaata töistä ja huomenna jälleen töihin ja koko viikonloppu sitten . Mutta sunnuntai huipentuu sitten synttäreihin, sillä tämä poju täyttää upeat 3 vuotta  Nauru 

1240512834_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä tämmöinen rokkipoika oikein "tuffi" paita päällä. Voi miten on vuodet menneet, justiinhan Alexander syntyi ja heti samana iltana mentiin pientä katsomaan synnytyslaitokselle , se oli niin sanomattoman suurenmoista ja ihanaa  Nauru Sunnuntain jälkeen sitten varmaankin kuvia pippaloista !

Hyvää illan jatkoa kaikille ja keväistä aurinkoista mieltä runsain mitoin !!!