2092425.jpg

 Talviset tervehdykset tosi talvisista maisemista kaikille !

Kyllä nyt ei voi valittaa lumen vähyydestä ! Sitä kyllä tänne on tullut aivan valtavat määrät ja koko yön ja vielä aamullakin sitä pyrytti, mutta nyt onneksi näyttää sää alkavan kirkastumaan :)  Mutta juuri tuossa aamulla luin aamulehteä ja säätiedotus näytti viikonlopuksi plusasteita :O  Näinköhän tälle lumelle käy vielä kalpaten :D

Tosissaan kuitenkin tuolla kulkiessa saa varoa ja eikä kyllä sekään auta, kun se liukastuminen käy niin yhdessä sekunnissa. Isäntäkin oli eilen kaatunut kaksi eri kertaa tässä pienessä mäen poukamassa, joka lähtee tästä meiltä tuonne alaspäin, ensin oli kaatunut selälleen ja toisella kertaa mätkähtänyt suoraa vatsalleen ja ei se ihan pieni mätkähdys olekaan tommoselta yli sata kiloiselta riskiltä mieheltä. Illalla oli koko kroppa aivan hellänä ja arvaahan tuon. 

 Näin on työviikonloppu takana ja nyt on pari päivää vapaata, sitten pari työvuoroa ja sitten alkaa jälleen pieni loma, eli kuuden päivän vapaat :) Lauantaina tulee Alexander ja Kevin sitten mummille oikein yökylään :D Kivaa ollla poikien kanssa oikein ajan kanssa ! Onpa jännää sitten miten nukkuminen sujuu täällä, mutta ainakin Minna-tätin ja toisten isovanhempien luona se on mennyt hyvin.

Jippii, nyt tulee aurinko !!!  Ihan justiin ja siitäpä iloitsen suuresti :) Minuun vaikuttaa semmonen synkkä pyrysää kaikkea muuta kun virkistävästi ja olen aina inhonnut kauheita lumituiskuja, ei siinä mitään jos lunta sataa nätisti, mutta ilman kauheaa myrskyä ja pyryä, EI KIITOS ! ;)

Olin päättänyt aamulla että tänään en nokkaani pistä ulos, mutta on sinne sittenkin mentävä ja postitettava velipojalle kortti, joka huomenna täyttää vuosia. Kaarinan ja minun pikkuveli :)

 1377287.jpg

 Ja rakkaalle sisarelleni Kaarinalle ojennan tässä tämmöisen ruusukimpun ja toivotan sinulle oikein MUKAVAA NIMIPÄIVÄÄ !!!  Sekä onnittelut kaikille muillekin, joilla sattuu ollla nimipäivä tänään, sillä tänäänhän on "pitkä letka" nimppareitaan viettäviä ! Ja nämä kukkaset haluan ojentaa myös sinulle , Blue nun, joka niin ikävästi talven tuoman liukkaan kelin vuoksi loukkasit jalkasi eilen, joten tsemppiä sinulle ja pikaista toipumista !!! 

Kaikille oikein hyvää päivän jatkoa ja iloista adventin odotusta !