Syksyn raikkaat terveiset kaikille !

 995717.jpg

 Ja tältä näyttää tämä piha-alueemme, ehkä noita puista pudonneita lehtiä on tullut lisääkin semjälkeen kun tämän kuvan nappasin keittiömme ikkunasta ! Mutta vihreetä vielä on, uskomattoman vihreetä ja senhän tekee suhteellisen lämpimät säät, mutta nyt taitaa alkaa kylmentyä .

Viikko on vierähtänyt edellisestä päivityksestäni täällä ! Ja tämä viikko alkoi hieman ikävästi, sillä Elvis-kisumme sairastui virtsateiden tulehdukseen ja niinpä heti maanantaina kisun kanssa oltiin eläinlääkärillä, joka antoi Elvikselle sekä kortisooni-että antibioottipiikit. Ja nyt kymmenen päivän ajan on annettava mirrille antibioottia liuoksena aamuin illoin ja jokainenhan tietää, että kissan lääkitseminen ei ole ihan helppo juttu ! Mutta tänään keksin, että kääritään mirri pyyhkeeseen ja niinpä se meni paljon paremmin !

 817334.jpg

 Tässä se meidän pikku potilas ! :)  Nyt voi kuitenkin jo paljon paremmin ja toivotaan, että hyvin parantuu tästäkin eteenpäin. Eläinlääkäri sanoi, että Elviksen olisi laihduttava kilon verran, että saataisiin tuo hauska kengurun massu pois ;)  No katsotaan jos onnistutaan , ainakin hänellä on nyt dieettimurot sitten.

Taas viikonloppu edessä ja onneksi se on nyt töistä vapaata minullakin, joten viikonloppu tuntuu taas viikonlopulta ! Kaikille toivotan HYVÄÄ, RENTOUTTAVAA VIIKONLOPPUA !!!