Lämpimät tervehdykset kaikille !!

Onpa päivät menneet ja nyt ollaan jo vappuviikossa ! Meillä ennen joka ikinen vappu puhallettiin hirveä määrä ilmapalloja ja sitten oli synttärit ja juhlittiin Hannen  syntymäpäiviä, hän kun on syntynyt juuri vappuna, vapputyttö, kevään ensi kukkanen ;)

Ja lauantainahan olimme synttäreillä ja Alexander täytti upeat 2 vuotta ! :) Ja siinä samalla myös  äiti Hannenkin synttärit samalla kertaa sitten ja tässä heistä kuva :D

 1505309.jpg

 Oli ihanat synttärit ja juhlijoita kovasti, yhteensä 22 vierasta ! Tunnelma oli mitä parhain ja pöytä notkui ihanista salaateista ja muista herkuista. SUURI KIITOS vielä Hannelle ja Henkelle kaikesta !!!

Ja pikkuveli Kevin oli kovasti kans mukana ja konttaili Alexanderin saamien lahjojen seassa ;)

 1505317.jpg

 Tässä kuvassa Kevin ! Hänellä on sitten synttärit kesäkuun 18 .päivä ja silloin pasahtaa 1 vuotta täyteen pojulle :D  On nämä niin ihania poikia, että oikein mumminkin sydän meinaa välillä sulaa kokonaan ;)

Tasan viikko kun meidän Wilma menetettiin ! :(  En meinaa toipua siitä ollenkaan vaan niin kovin kipuna tunnen sen edelleen ! Niin järkyttävää että yhtäkkiä tulee tuommoinen vaiva että lemmikki menetetään ja en oikein vieläkään tiedä, mikä se on suomeksi, mutta luulen että jokin loiseläin, joka on voinut tulla joko heinistä tai lastuista ja kaikkein pahinta että se on tarttunut myös Mimmiin !!! Mimmin kanssa oltiin eläinlääkärissä perjantaina ja se sai kaksi piikkiä niskaansa ja huomenna mennään taas piikkihoitoon ja sitten vielä kolmannen kerran seuraavalla viikolla .  Teemme kaikkemme että edes Mimmi selviäisi ! Ei väliä, mitä siihen menee rahaa, kunhan parantuisi, se on pääasia.

Ja meillä suomen reissu lähenee, ihanaa ! On niin mukava nähdä mamma pitkästä aikaa ja olla mukana hänen 90-vuotispäivillään. Näyttäisi siltä että sääkin tulee olemaan aika hyvä, toivotaan !

Minähän olin viikonlopun töissä, eilenkin vielä, mutta nyt on sitten kymmenen päivän vapaa.

Tästä lähden päivän askareisiin ja sitä ennen toivottelen kaikille mukavaa päivän jatkoa ja oikein hyvää viikon jatkoa myös sekä aurinkoista kevätmieltä !!!