Jälleen viikonloppu ja nyt turistaan täällä flunssassa ja kovassa semmoisessa ! No äsken tuossa yritin tareta käydä kuitenkin suihkussa ja olisi ihan pakko jaksaa lähteä käymään apteekissa ja ostaa vähän lisää rohtoja. Näin kamalaa flunssaa en ole potenut kyllä pitkään aikaan Otsan rypistys

Mutta ONNEKSI mun ei tartte sairastaa tätä tautia nyt yksin täällä, sillä tuo mun armas miehenihän kotiutui lomaltaan torstaina, voi että tuntui mahtavalta Nauru Kyllä kokonainen kuukausi kuitenkin tuntuu turhan pitkältä ajalta olla yksin, kun on tottunut olemaan kaksin ! Mutta toki Kakelle tämä ilmastonmuutos tuntuu aivan järkyltä näin alussa, siellä kun keskimäärin lämmintä oli ollut koko ajan +30 ja täällä pakkasta, eilenkin -9 astetta, niin hänellä ottaa nyt jonkin aikaa tottua tähän.

Loma oli mennyt siellä hyvin, paitsi prätkäajossa niitä läheltä piti tilanteita oli ollut lähes joka kerta ja kerran pieni tapaturma Yllättynyt Onneksi en niistä tiennyt mitään ! Oli ollut kerran taas ajossa pyörällään ja oli laittanut vilkut päälle kuten kuuluukin ja aikeissa kääntyä huoltoasemalle, kuinka ollakaan, takana tuleva moottoripyöräilijä oli ajanut pahki Kaken pyörän eturenkaaseen ja Kake tietenkin lentänyt pyörän päältä asfaltille, vielä vastaantulijoiden kaistalle !! Viuhahdus vaan kuulunut, kun 10 sentimetrin päästä oli auto mennyt ohitse !!! Huh , luojan kiitos ettei pahempaa tapahtunut, Kake oli lyönyt vaan kätensä ja polvensa, sekä prätkästä mennyt peili rikki, muita vammoja ei tullut.

Niin täytyypä vielä kertoa että kaikenmoistahan hän oli pistellyt "kiduksiinsa" siellä, mm. grillattuja etanoita ja heinäsirkkoja, maistunut kuulemma ihan samalta kun mitkä tahansa grillituotteet Hymy Terveenä oli pysynyt, ei mitään mahatauteja tai muita sairauksia, hyvä juttu .

Täällä meillä on ollut kauniita aurinkoisia talvipäiviä edelleen ja pianhan se on tämä helmikuukin lopussa ja alkaa maaliskuu, titityy-kuukausi  Silmänisku Nyt kun vaan parantuisi tästä ikävästä flunssasta, niin kaikki oliis taas OK !

Toivotan kaikille teille ystävät hyvät oikein mukavaa viikonloppua, hyviä vointeja kaikille, sairastuneille pikaista paranemista ja aurinkoista mieltä !!!