1859722.jpg

 Tervehdys ystävät hyvät !

Näin alkaa viikonloppu olla lopussa ja jälleen saadaan astua uuteen viikkoon :) Mitä mahtanee alkava viikko tuodakaan, ainakin tämän kortin tavoin toivotan teille jokaiselle päivälle PIRTEYTTÄ PÄIVIINNE !

Viikonloppu meillä on vietetty ihan leppoisissa tunnelmissa ja ehkä varsinkin minä itse :) No nuo meidän karvaturrit ainakin sai puhdasta niin hietalaatikkoon kuin Mimmin häkkiin. Mimmi on niin ihana, kun joka kerta tulee niin nätisti itse häkkiinsä lattialta ja samoin myös lähtee itse ja siitä niin erikoisen jännä juttu, koska Wilman kanssa eivät yhdessä koskaan niin tehneet ! Olen toki tässä sitten tehnyt normaalit kotiaskareet ja kävin tuossa lähikaupassakin aamupäivällä. Kakella oli eilen taas joka lauantainen radiolähetys ja senjälkeen oli hetken musiikkia soittamassa suomiseuran syysjuhlissa.

Sää tänään on ollut oikein mukava ja toivottavasti tulevatkin päivät olisivat sateettomia ja kuulakkaita syyspäiviä ! Huomenna menen jälleen aamuvuoroon, samoin tiistaina, mutta sitten onkin taas kolme päivää vapaata  :D 

Kaikille toivotan oikein leppoisaa sunnuntain jatkoa ja HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA !!!