Hei kaikille  !

Ei ole tullut pitkään aikaan pidettyä blogia mutta nyt ajattelin laittaa muutaman rivin, koska suureksi ilokseni huomasin että kaikki kuvat jotka oli kadoksissa blogissa , ovat nyt palanneet takaisin, tulinpa iloiseksi  :)

Viimeksi olen toivotellut Hyvää uutta vuotta 2014, no nyt ollaan vuodessa 2015 ja lastenlapset kasvaa kilpaa , ovat nyt Charlie 4 v, Elias 6 v. Kevin 8 v ja Alexander 9 v. Isoja kivoja poikia kaikki mummin mussukat  :)

Meillä täällä kotona on ollut  suuri suru kun rakas Elvis kissamme nukkui pois elokuun 19. päivä , ehti täyttää 16 vuotta  :(  Kaipaus on ollut aivan pohjatonta ja Elvis jätti sydämeeni syvän tassun jälkensä, oli hän niin ihana silkkiturkki kultsipuppeli, kuten tapasin häntä aina sanoa. Mutta Elviksellä on nyt hyvä olla, ei ole kipuja ja vaivoja enää, maksasairaus uuvutti lopuksi vaikka sitäkin vastaan uljaasti taisteli toista vuotta diagnoosista , meidän taistelijamme oikein oli aivan loppuun asti.

Kotiimme on nyt muuttanut kisusisarukset, Iines ja Selma , ovat iältään hieman toisella vuodella ja aivan ihanat kissat ovatkin. Heistä on paljon ollut lohtua ja myös iloa tottakai  :)

Nyt ollaan taas syksyssä , joten lopuksi toivotan kaikille oikein ihanaa raikasta ja värikästä syksyä !!! Kuvia laitan myöhemmin oikein "roppakaupalla"  :)