1290959581_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensiksikin toivotan kaikille teille ystävät oikein hyvää 1. adventtisunnuntai-iltaa, tunnelmaa jokaiseen kotiin ! Näin ollaan saatu taas sytyttää ensimmäinen kynttilä ja siinä samalla minäkin ajattelin, että juurihan se oli, kun tein tämän saman jutun  Yllättynyt Miten ihmeessä tämä aika menee näin nopeasti. Voispa ajatella kyllä tämänkin blogini ylläpidosta, että kun sitä vanhenee, niin tahtikin hidastuu Silmänisku 

Ja kuten aina, niin nytkin tänne Gävleen pystytettiin jälleen se meidän rakas olkipukki, Gävlen "ylpeys" ja maailman kuulu !

 1290959619_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässäpä hän  Nauru Aivan äskettäin otettu kuva siitä sen omalta web-sivustolta ja kuten näette, väkeä on paljon, olihan olkipukin vihkitilaisuus ja senjälkeen ilotulitus mahtavasti !  Komea on ja nyt toivoa vaan voidaan, että se saisi "elää" kaikessa rauhassa eikä kukaan sitä polttaisi, kuten niin usein sille käy. Jo vuodesta 1966 on tämä ollut perinteenä täällä Gävlessä.  Joka vuosi se näyttää yhtä komealta ja on todella ilo silmälle.

Ja niinpä voidaan todeta että tästä 1. adventista se joulun aika taas alkaa. Koti on laitettu jälleen , varsinkin kaikki ikkunat valoisiksi kyntteliköin, tähtösin ja enkelein ja tästäpä se sitten pikkuhiljaa alkaa joululeivonnaisten ja laatikoiden teko sekä joululahjojen hankinta ja paketointi, kaikki minusta tosi kivaa puuhastelua. Olenpa jo joitain paketteja laittanut ainakin noille mummin mussukoille, kolmelle pienelle pojalle Nauru Niin ja minustapa on tulossa jälleen mummi huhtikuussa, jolloin tyttäreni Minna saa vauvan ja niin tulee sitten Eliaksesta isoveli ! IHANAA !!!

Mutta palataanpa taas tänne toivon mukaan piakkoinkin ja nyt kaikille mitä parhainta , ihanaa 1.adventtisunnuntain jatkoa ja kaikkea hyvää alkavalle uudelle viikolle !!!