Hei ystävät rakkaat täällä !

Kylläpä on aikaa mennyt sitten viime päivityksen, sillä nyt ollaan jo aivan heinäkuun viimeisissä päivissä, mutta täytyy tunnustaa että mieli on ollut hieman alavireinen , tästä kauniista kesäajasta huolimatta !

Ja samalla uuden tulevan pienokaisen johdosta toki sanomattoman odottavalla mielellä , jota lisää hirvittävä jännitys, kuten voitte arvata. Silmänisku Täydet 40 raskausviikkoa tuli täyteen 27.päivä ja nyt vaan odotellaan, mikä päivä tahansa pikkuinen syntyy maailmaan. Minna soitti tänään senjälkeen, kun oli ollut taas kontrollissa ja kaikki oli hyvin. Lupaan kertoa teille ystävät heti kun vauva on syntynyt, mutta siihen asti saatte alkaa tosissaan jännittää kanssani ja pitää peukkuja  Nauru 

Vielä on viikonloppu töitä, sitten alkaa minulle neljän viikon kesäloma ! Tässä juuri olen ollut kuuden päivän vapaalla. Tänään meillä oli vieras Tukholmasta, Kaken veli Pentti, eli ei nyt niin vieras, mutta kuitenkin, kiva oli kun kävi. Hymy Moottoripyörällä oli liikenteessä, siis samat harrastukset kun Kakella.

1248881099_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja näin kesässä kun ollaan, laitanpa kuvan jossa Hanne ja pojat olivat juhannuksena piknikillä Nauru Siinä pojutkin niin sievästi istuu hampurilaiset lautasillaan .

Mutta tällä kertaa tämmöistä ja seuraavalla kerralla varmasti vauvauutista, joten heippa siihen asti ja kaikille mitä parhainta kesän jatkoa ja aurinkoista mieltä !!!