Lämmin tervehdys ystävät teille ! Hymy

Mutta aivan ensimmäiseksi ojennan tässä tämmöisen kukkakimpun tyttärelleni Minnalle

1243340630_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja toivotan sinulle kultainen tyttöni oikein HYVÄÄ MUKAVAA NIMIPÄIVÄÄ !!! Tämmöisiä kukkasia siksi, koska nämä gerberat ovat yksi Minnan lempikukista Nauru

Päivät porhaltaa ohitse että viuuuh vaan kuuluu ! Ja nyt mulla oli justiin tosi raskas pitkä työviikonloppu, perjantaista maanantaihin asti ja varsinkin eilen olin kyllä melko poikki, puhki ja rättiväsynyt !  Nyt onneksi pari vapaapäivää, mutta kylläpä sitä on tullut tehtyä täällä kotonakin kaikenmoista tänään. Oli mulla kyllä tuolla sohvalla oikea lukutuokio, luin monta lehteä yhteen menoon Nauru Aina kun ei jaksa työpäivinä edes lukeakaan ja meillä Kaarinan kanssa on tapana vaihtaa keskenään lehtiä, sitä lukemista on sitten aina mukavasti tarvittaessa.

Elvis on todellinen nukkumatti tänään ! Yllättynyt Aamulla se oli partsilla kylläkin kunnes sinne lähelle tuli nurmikonleikkuukone ja silloinhan mirriä tuodaan sisälle häntä paksuna , meni pian sänkymme päällä ja siellä rullalla nukkuu vieläkin.

1243339638_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä muutama päivä sitten otettu kuva ja onhan hapan ilme Silmänisku Tultiin taas kesken kaiken unia häiritsemään, mutta se oli tarkoituskin että sain petattua vihdoinkin petimme. Elvis usein valloittaa sängyn ennenkuin olen ehtinyt petaamaan .

Täällä on ollut nyt täysi kesä ! Eilen kun tulin bussilla töistä kotiin, bussikin oli kuin sauna, hyvä ettei sinne läkähtynyt. Kyllä ilmastointi saisi paremmin toimia kesäaikaan busseissa.

Ja tasan kahden viikon päästä me armaan sisareni kanssa ollaan koti-suomessa !!! Ihanaa lähteä kahdestaan matkalle ja saada töistäkin vähän hengähdystaukoa Nauru  En ole ollut yhtään missään sitten viime elokuun, joten piristävää tulee pieni lomamatka olemaan !

Kaikille toivottelen mitä parhainta viikonjatkoa ja aurinkoista , iloista kesämieltä !!!