1267694pc461vwf52.gif

Perjantain tervehdykset kaikille !  Nauru

Ja näin jälleen sitä ollaan perjantaissa ja viikonloppu edessä ! Mutta minulla taas tämä viikonloppu on työviikonloppu, mutta seuraava sitten vapaata jälleen ! Kyllä tähän on tottunut jo aivan hyvin .

Viikko on mennyt äkkiä kuten aina, siitä huolimatta vaikka minulla on ollut ongelmia vatsan kanssa ja kävinkin tiistaina lääkärissä ja sain voimakkaampia lääkkeitä mahakatarriin ja remissin sappiultraan, josko siellä olisi jotain häikkää, oireet kun aika paljon viittaa sappivaivoihin. Mutta nyt onneksi kivut on helpottuneet .

Pyöräilin tänään jälleen ja kävin kaupassa ja postissa samalla. Ostin jopa pari arpaakin, mutta ikinä niillä ei voita mitään  Otsan rypistys  Sää oli aika tuulista mutta aurinkoista. Eilen iltana täällä ihan yhtäkkiä tuli hirveä sademyräkkä, oli Elviskin lentää sylistäni kun niin säikähti että mikä ikkunoita hakkaa ! Yllättynyt 

Kyllä se tämäkin kuukausi alkoi menemään oikein vauhdilla ! Mutta viikon aikana on aivan silmissä kaikki alkanut vihertämään ja puissa ja pensaissa on jo isot lehdet. Allergikoille vaan hankalaa tämä aika taas , mutta onneksi on ohi menevää.

1241786214_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaikille teille ystävät toivottelen mitä parhainta perjantain jatkoa ja HYVÄÄ ILOISTA VIIKONLOPPUA !!!