HYVÄÄ ALKANUTTA HUHTIKUUTA KAIKILLE !  Nauru

Uusi kuukausi ja näinpä aika paljastaa kalenterimme tämänkuun kuva !  Eli tässä tämänkuun tuleva päivänsankari Alexander  Silmänisku Huhtikuun 26.päivä tulee täydet, upeat 3 vuotta täyteen tälle pojulle ! Ja kerrottakoon vähän tästä kuvasta, tämä on otettu jouluaattoaamuna ja poju oli löytänyt jostain Fazerin sinistä ja näin onnellisen näköisenä istui sitten sohvalla mussuttaen sitä suklaata  Nauru 

Tänään aprillipäivä, mutta luulenpa ettei syytä minkäänmoiseen huoleen, sillä itse en ole ketään aprillannut, enkä luule itsekään tulevani aprillatuksi, sillä aion pysyä sen suhteen hyvin valppaana ja kaikki aistit terävinä.

Kävin aamulla Hannen ja poikien luona ja laitanpa pojista aivan tuoreet kuvat, jotka otin heistä Hymy 

Tässä Kevin katsoo ihmettelevin silmin , hiukset somasti pörröllään ! Kevin oli nuhassa ja taisipa olla kuumettakin vähän.

Alexander ja flunssassa ja yskässä myös hänkin ja niinpä ovat päiväkodista poissa ja Hanne-äidin hoivissa kotona sitten. Heidän kodissaan on tehty remonttia keittiössä ja eteisessä ja tuossa pikkasen näkyy keittiön nättiä tapettia. On tullut kyllä niin nättiä ja kodikasta heidän kotiinsa.

Mulla on tässä menossa vapaaviikko ja siitäpä aion nyt sitten nauttia ja koota voimia, jotka todellakin välillä meinaavat olla hakusessa.

Nyt näyttää siltä että sää alkaa tosissaan lämpenemään ja kevät tulee, vihdoinkin !!!

Kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja loistavaa alkanutta huhtikuuta !  Nauru