Lämmin tervehdys kaikille !  Hymy

Nyt tuntui siltä että täytyy vaihtaa sivupohjaa, koska ollaan jo maaliskuun loppupuolella. Otin nyt tämän edellisen , mutta tarkoituksena on yrittää etsiä aivan uusi sivupohja myöhemmin kesän ajaksi.

Näin ne minun kuuden päivän vapaat ovat menneet taas yhdessä pöläyksessä ja oikeastaan en ole mitään mainittavaa saanut aikaan. Väsyttää vaan kaiken aikaa  Otsan rypistys Lisäksi Elvis on häirinnyt yöunia jo kahtena yönä peräkkäin ! Edellisyönä maukui ikkunalla ja sitten oksensikin taas ja klo 5.10 olin sitten niitä sotkuja siivoamassa, väsytti koko eilisen päivän . Viime yönä ei oksentanut, mutta aamuyöstä jälleen konsertoi ikkunalla useaan otteeseen, joten Elvis käyttäytyy todellakin kuten kollikissat maaliskuussa  Silmänisku

Tässä siitä "vintiöstä" kuvakin, joka on otettu hiljattain. Meidän pikkuinen Ella-marsu alkaa hyvin kotiutumaan, syö jo paremmin ja joka päivä olen ottanut pientä syliini. Eilen sai mahdottoman hulmukohtauksen häkissään, kuikutteli ja meni ympäriinsä raketti vauhdilla  Nauru On niin ihana kyllä !  Mimmiä vaan on niin tuskallisen ikävä vielä ja tuntuu kummalliselta, että noin äkkiä sitten meni pois. Mutta toki Ellasta on paljon lohtua .

Huomenna tosiaan jälleen työt alkaa, aamuvuorolla ja tiistaina iltavuoroon. Pian se on tämäkin kuukausi ohitse ja alkaa huhtikuu jo. Eilen oli lämpimin päivä, mutta nyt taas hieman viileempää .

Kävin torstaina Hanne-tyttöni ja poikien luona Hymy Sitten sinne tuli Minnakin ja oli niin kivaa yhdessä. Hanne ja Henke tekevät kovasti remonttia kodissaan, keittiössä ja hallissa ja kivan näköistä tuleekin. Ennen oli siellä puun väriset katot, nyt maalasivat valkoisiksi ja heti näyttää huoneet paljon valoisammilta ja avarimmilta. Myös uudet , nätit tapetit oli tullut jo keittiöön . On se kivaa omaa kotia laittaa ja remontoida välillä. Pojat olivat kotona päiväkodista torstain, koska päiväkodissa oli suunnittelupäivä. Hyvin ovat voineet ja pojut kasvaa oikein kilpaa !  Minna voi kans oikein hyvin soman massunsa kanssa Nauru 

Mutta nytpä lopettelen ja toivottelen teille kaikille oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja hyvää alkavaa uutta viikkoa !!!