Tiistain tervehdys kaikille !

Surullisissa merkeissä täällä nyt kirjoittelen sillä tämä meidän ihana Mimmi menehtyi tänään Itku On niin ikävä !!! Ja mikä pahinta, epäilen kovasti että Mimmi sai jonkun kovan kohtauksen, joka vei nopeasti. Aamupäivällä lähdettiin asioille ja silloin oli vähän semmonen nyypöttäjä, kotiin kun tultiin pari tuntia myöhemmin, makasi kyljellään ja takajalat aivan suorina ja velttoina, ihankuin olisi ollut halvaantunut. Päätään yritti nostaa välillä mutta muuten oli aivan velton oloinen ja siinä silittelin ja siihen sitten Mimmi pian nukkui pois  Otsan rypistys Voi että nämä lemmikkien menetykset kans tuntuu aina niin pahalta ja tyhjän paikan jättää . Vuosi sitten menetimme Wilman ja nyt sitten Mimmikin, oli lähes kolme vuotias, ei vielä vanhakaan.

Minulla on nyt kuuden päivän vapaat menossa . Ihan hyvältä tuntuu taas levähtää välillä muutaman päivän, sillä työpäivät ovat olleet aika kiireisiä, vaikkakin itse viikonloppu meni kivasti yhdessä Kaarinan kanssa. Yhteistyö sujuu kuin tanssi !

Ajatukset ovat jotenkin lukossa, joten tällä kertaa tämä riittäköön ja kaikille teille ystävät toivotan mitä parhainta viikonjatkoa ja hyviä vointeja ! Nautitaan kevätauringosta !!!